GRATIS SPONTANITEITSSESSIE
SAMEN JOUW SPONTANITEIT TERUGVINDEN

WAAR JE OOIT STOND, NU STAAT EN NAAR TOE WILT


Zeg eens eerlijk: leef jij je leven, maar is de zin (vaak) ver te zoeken? Voel je dat je keuzes maakt die stiekem niet passen bij wat je écht wilt?
En heb je ook al meerdere malen stappen gezet om dit aan te pakken, maar blijf je toch hangen op dat vervelende punt?
Gun jezelf dan een vrijblijvende spontaniteitssessie, waarin we sámen starten met het terugvinden van jouw spontaniteit.
Want echt: soms is het fijner en effectiever om de handen met iemand ineen te slaan. Omdat juist dát zetje het verschil kan maken.

Tijdens jouw spontaniteitssessie…

  • Kijken we waar je stond, staat én waar je naartoe wilt
  • Bespreken we hoe jij in max. 4 maanden je spontaniteit terugvindt
  • Kijken we hoe jij weer fluitend door het leven kan stappen
  • Bepalen we welke concrete stappen jij nodig hebt om verder te gaan

Elke maand 6 plekken. Claim jouw spot

Word je nu al enthousiast van deze spontaniteitssessie? Leuk, ik ontmoet je graag live of via Zoom! Elke maand plan ik zes van deze gratis gesprekken in.
Jouw plek reserveren? Meld je dan direct aan via onderstaande button.

Waarom gratis? Simpel!

Mijn missie is om anderen te helpen in hun ‘reis’ naar meer geluk en spontaniteit. Om een wereld te creëren waarin iedereen op zijn of haar eigen manier blij uit bed stapt - en dat zoveel mogelijk blijft. Door in ieder geval een eerste financiële drempel weg te nemen, hoop ik dat ook de twijfelaars zichzelf dit cadeau gunnen.
Ook: uit ervaring weet ik dat mensen na het gesprek direct aan de slag gaan, de tips aan anderen doorgeven én me altijd weer weten te vinden als ze me nodig hebben. Win, win, win dus!


Mijn naam is

Danielle Tebbens

Jouw spontaniteitscoach én genieter van het leven. Ik ben dol op wandelingen in de natuur, zorgeloos dansen, het voeren van diepgaande gesprekken en het genieten van de zon. 

Mijn missie? Jou datzelfde spontane geluk laten ervaren, zodat je die twinkeling in je ogen terugkrijgt. Hoe? Met de juiste dosis respect, veiligheid, empathie én op een gestructureerde manier. Ik geloof er namelijk in dat als je al je belemmeringen wegstript, je kennis maakt met je diepe passies en geluksbrengers. Dé mooimakers van het leven.

Voel jij dit én ben je toe aan een gelukkiger leven? Ben je bereid om eerlijk te zijn, stappen te zetten en vooruit te kijken? Leuk, laten we gaan! Jij bepaalt de route, ik wijs de weg.

>