Ik ontdek mijn waarden en weet waarom ik mijn keuzes maak!

Online videotraining

€ 37

Ontvang deze videotraining direct in je mailbox:

Wat gaan we doen?

Wat vind jij belangrijk in het leven?

De levenscirkel geeft je inzicht en  duidelijkheid in wat jouw prioriteiten zijn.

Welke waarden jij zou willen naleven?

Deze oefening laat je zien wat jouw huidige waarden zijn en welke waarden je zou willen hebben.

Wat jij zou willen veranderen?

Aan de hand van de eerste twee stappen ga je bekijken wat je wilt aanpassen en bepaal je jouw vervolgstappen. 

Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, zul je soms eerst oude dingen los moeten laten.

Welke waarde kies jij: Relaties, geld of ontwikkeling?

Misschien vraag je je af waarom deze keuze?

Dit zijn slechts 3 items die in de levenscirkel staan. Ze kunnen prima naast elkaar bestaan. Maar welke krijgt bij jou de meeste aandacht, heeft de meeste waarde of zou je meer willen?

Relaties: 

Voor mij zijn relaties altijd belangrijk geweest, zowel familierelaties als vriendenrelaties. Mijn moeder overleed al toen ik nog heel jong was en we gingen vanaf toen in de weekenden regelmatig naar familie toe. Dan hoefde mijn vader even niet te zorgen, maar werd ook hij verzorgd.

Later bleek familie ook de bron voor mij om meer over mijn moeder te weten te komen. Ik kreeg een lading aan foto’s en herinneringen. Zo fijn!

Ook vriendinnen waardeer ik enorm. Op de momenten dat ik het moeilijk had, maar ook op mooie, fijne momenten waren ze er voor mij. 

Geld:

Geld vond ik altijd erg belangrijk. Ik kreeg toen ik volwassen werd van de gemeente een brief dat ik als vrouw er ook voor moest zorgen dat ik financieel onafhankelijk was. Dat was wel iets dat bleef hangen. Ik wilde toch wel aan het werk na het afronden van mijn school, maar nu was het wel belangrijk dat ik genoeg ging verdienen om ook op mezelf te kunnen gaan wonen. Dat lukte en ik ging in de administratieve sector ook steeds meer verdienen. Maar ik werd er niet gelukkiger van. Ik merkte dat ik liever meer met mensen wilde werken, zelfs als dat betekende dat ik er minder geld voor zou krijgen.

Ontwikkeling:

En dan ontwikkeling. Vooral de laatste 5 jaar mocht ik me persoonlijk meer ontwikkelen. Waar het daarvoor vooral om kennis opleidingen ging. En dat voelde wel heel fijn! En daardoor kwam ik er steeds meer achter wat ik echt wilde en kon ik me in die richting weer verder ontwikkelen. Ontwikkeling is daardoor onderdeel geworden van mijn leven en dat zou ik nu niet anders meer willen. Er is nog zoveel te leren, te ontdekken en te ervaren!

Deze 3 items wisselden elkaar in mijn leven af in waarde en aandacht. Veel van mijn keuzes werden hier ook door bepaald. Jouw ervaringen en jouw waarden zijn belangrijk voor de keuzes die jij nu maakt. Ik bied je nu een zeer waardevolle training aan waarin je zelf aan de slag gaat met jouw normen en waarden!

Wat vonden anderen van deze online videotraining?

Leerzaam en aanzet tot verdere ontwikkeling

Omdat ik graag de onderliggende patronen zou willen leren kennen bij het maken van mijn keuzes, met betrekking tot de persoonlijke sfeer en werk, heb ik de training met plezier geprobeerd.

Ik vond de oefening met de levenscirkel erg leerzaam; deze geeft ook in een oogopslag een indruk hoe ik ervoor sta op dit moment, met betrekking tot mijn leven. Daar kan ik al een beetje aan zien op welke gebieden ik kan "verbeteren" of progressie kan boeken. Ik heb ook specifiek, kijkend naar de levenscirkel, gekeken welke waarden ik graag zou willen hebben om mijzelf te ontwikkelen. Dat is een zeer leerzame oefening.

De opgedane kennis in de workshop gaat zeker bruikbaar zijn bij het maken van toekomstige keuzes in mijn werk en pivéleven.

Jurrien
user-image

Waarden zijn ook belangrijk in je werk!

Ik volgde deze training omdat ik nieuwsgierig was.

Het gaf mij het inzicht dat het belangrijk is om ergens te werken waar je je waarden kunt toepassen. Bij mij gaat dit goed.

Deze videoreeks geeft je een korte, overzichtelijke manier om te onderzoeken wat jouw waarden zijn.

Ineke Werkgeluk deskundige
user-image

Mijn naam is:

Danielle Tebbens

Mijn missie is om iedereen met plezier en passie aan het werk te krijgen. Waardoor iedereen gelukkiger is en de twinkeling in zijn of haar ogen terug krijgt.

Ik werk vanuit veiligheid, respect, verbinding en empathie. Maar ik werk ook gestructureerd.

Het is mijn droom dat we in een wereld leven waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht kan bijdragen aan een samenleving waar 1 + 1 altijd meer dan 2 is.

Ik werk graag met mensen die open zijn en ook hun bedenkingen delen. Die doen wat ze zeggen. En dus actie nemen op de keuzes die ze maken.

>