VIDEOTRAINING

ONTDEK JE WAARDEN & SNAP JE KEUZES

OM ZO ECHT GELUKKIGER TE WORDEN

Ja, je leeft, maar verre van maximaal. Sterker nog: je hebt het gevoel dat je maar wat doet of meegaat met de stroming.
Dat je er veel meer uit kan halen. Hoe? Dat vind je een lastige, want waar moet je beginnen? En hoe hak je die lastige knopen door?
Ik zeg: start met het ontdekken en benutten van je waarden. Deze geven namelijk sturing in de keuzes die je maakt.
Lees: ken jij je waarden, wat voor jou belangrijk is, dan maak je ook de juiste keuzes. Hoe waardevol is dat?

videotraining?

Volgen? Ontvang ‘m direct in je mailbox!
€ 37

Wat ga je ontdekken?

Wat je belangrijk vindt in het leven

De levenscirkel geeft duidelijkheid in jouw prioriteiten.

Welke waarden je wilt naleven

Een oefening die je huidige én gewenste waarden blootlegt.

Wat nu echt verandering verdient

Tijd voor actie! Van inzicht naar concrete vervolgstappen.

“Nieuwe dingen toelaten, betekent oude dingen (kunnen) loslaten”

De levenscirkel uitgelegd

De levenscirkel bestaat uit 11 onderdelen, waaronder Relaties, Geld en Ontwikkeling. Hoe die balans is, is voor elk persoon verschillend. Welk item geef jij op dit moment de meeste aandacht? En welke pijler verdient juist meer van die aandacht? Ter verduidelijking neem ik je mee in drie onderdelen uit mijn levenscirkel. In elke fase van mijn leven wisselden deze elkaar af in aandacht en focus. En alle punten zijn bepalend in de keuzes die ik maak(te).

Relaties
Van familie tot vrienden: relaties zijn voor mij altijd belangrijk geweest. Mijn moeder overleed toen ik zes was. Dit zorgde ervoor dat we extra hecht werden met de rest van de familie. Zo bezochten we hen vaak in de weekenden, zodat mijn vader even niet hoefde te zorgen. Extra waardevol is dat ik juist hierdoor mijn moeder een stukje beter leerde kennen. Via foto’s bijvoorbeeld - en verhalen en herinneringen. Ook mijn vrienden zijn altijd onmisbaar geweest. Had ik het moeilijk? Dan waren zij altijd daar.

Geld
Geld speelde voor mij, zeker vroeger, een belangrijke rol. Ik weet nog goed dat ik, toen ik volwassen werd, een brief van de gemeente kreeg. Hierin stond dat ik als vrouw moest zorgen voor mijn financiële onafhankelijkheid. Ik had altijd al de wil om na mijn school te gaan werken, maar deze brief triggerde mij om écht genoeg te verdienen en op mezelf te kunnen gaan wonen. Of dit lukte? Zeker. Sterker nog: in de administratieve sector ging ik steeds meer verdienen. Of ik hier gelukkig van werd? Helaas niet. Mijn passie voor werken met mensen was groter dan de wil om meer geld te verdienen.

Ontwikkeling
Als mens leer je continu. Met name de laatste vijf jaren heb ik me persoonlijk meer en meer mogen ontwikkelen. Die jaren ervoor lag mijn focus vooral op kennis opdoen en opleidingen volgen. Dit heeft me trouwens heel veel gebracht, waaronder het inzicht dat coachen mijn grote innerlijke vuur is. Het resultaat? Bewust aan de slag met mezelf en het doorontwikkelen van mijn passies en drijfveren. Iets wat ik sindsdien heel bewust doe. Want: er is zoveel te leren, te ontdekken en te ervaren. Een gemiste kans om dit niet te doen!

Coachees over de training

Leerzaam en aanzet tot verdere ontwikkeling

Omdat ik graag de onderliggende patronen zou willen leren kennen bij het maken van mijn keuzes, met betrekking tot de persoonlijke sfeer en werk, heb ik de training met plezier geprobeerd.

Ik vond de oefening met de levenscirkel erg leerzaam; deze geeft ook in een oogopslag een indruk hoe ik ervoor sta op dit moment, met betrekking tot mijn leven. Daar kan ik al een beetje aan zien op welke gebieden ik kan "verbeteren" of progressie kan boeken. Ik heb ook specifiek, kijkend naar de levenscirkel, gekeken welke waarden ik graag zou willen hebben om mijzelf te ontwikkelen. Dat is een zeer leerzame oefening.

De opgedane kennis in de workshop gaat zeker bruikbaar zijn bij het maken van toekomstige keuzes in mijn werk en pivéleven.

Jurrien
user-image

Waarden zijn ook belangrijk in je werk!

Ik volgde deze training omdat ik nieuwsgierig was.

Het gaf mij het inzicht dat het belangrijk is om ergens te werken waar je je waarden kunt toepassen. Bij mij gaat dit goed.

Deze videoreeks geeft je een korte, overzichtelijke manier om te onderzoeken wat jouw waarden zijn.

Ineke Werkgeluk deskundige
user-image

Mijn naam is

Danielle Tebbens

Jouw spontaniteitscoach én genieter van het leven. Ik ben dol op wandelingen in de natuur, zorgeloos dansen, het voeren van diepgaande gesprekken en het genieten van de zon. 

Mijn missie? Jou datzelfde spontane geluk laten ervaren, zodat je die twinkeling in je ogen terugkrijgt. Hoe? Met de juiste dosis respect, veiligheid, empathie én op een gestructureerde manier. Ik geloof er namelijk in dat als je al je belemmeringen wegstript, je kennis maakt met je diepe passies en geluksbrengers. Dé mooimakers van het leven.

Voel jij dit én ben je toe aan een gelukkiger leven? Ben je bereid om eerlijk te zijn, stappen te zetten en vooruit te kijken? Leuk, laten we gaan! Jij bepaalt de route, ik wijs de weg.

>