GRATIS E-BOOK

VAN SLEUR NAAR SPONTANITEIT

3 INZICHTEN DIE MIJ HIELPEN - EN OOK JÓU VERDER BRENGEN

Met lood in je schoenen naar je werk, niet tevreden zijn met je leven, het gevoel alsof je elke dag draait op de automatische piloot, je nét even iets te vaak futloos voelen of simpelweg niet weten waar je het allemaal voor doet. Ik hoor zóveel mensen - elke dag opnieuw - die niet blij zijn met hun leven. Zó zonde, want we hebben het allemaal in ons om spontaner en gelukkiger te leven. Herkenbaar? Goed dat je hier bent! Als ervaringsdeskundige heb ik de sleutel naar mijn passie en droombaan gevonden. Een waardevolle schat die ik in dit e-book met jou deel. Gewoon, omdat ook jij al het geluk verdient.

In dit e-book ontdek je o.a.

  • Hét verrassende avondritueel waardoor jij je krachtiger en fitter voelt
  • Welke ervaring jou nú nog tegenhoudt om je dromen waar te maken
  • Een mooie schrijfoefening die blootlegt waar je blij van wordt  
  • Het resultaat? Meer geluk en zelfvertrouwen!

Danielle is een hele fijne coach! Ze geeft je een veilig gevoel en de ruimte om echt te vertellen wat er speelt. Danielle helpt je echt door het hele proces heen en weet mooie opdrachten mee te geven.

Hanna Haspels vond haar energie in het leven en werk terug!

Mijn naam is

Danielle Tebbens

Jouw spontaniteitscoach én genieter van het leven. Ik ben dol op wandelingen in de natuur, zorgeloos dansen, het voeren van diepgaande gesprekken en het genieten van de zon. 

Mijn missie? Jou datzelfde spontane geluk laten ervaren, zodat je die twinkeling in je ogen terugkrijgt. Hoe? Met de juiste dosis respect, veiligheid, empathie én op een gestructureerde manier. Ik geloof er namelijk in dat als je al je belemmeringen wegstript, je kennis maakt met je diepe passies en geluksbrengers. Dé mooimakers van het leven.

Voel jij dit én ben je toe aan een gelukkiger leven? Ben je bereid om eerlijk te zijn, stappen te zetten en vooruit te kijken? Leuk, laten we gaan! Jij bepaalt de route, ik wijs de weg.

Meer spontaniteit door e-book en tips

Danielle volg ik al een tijd en begin dit jaar heb ik haar e-book aangevraagd, uit nieuwsgierigheid wat zij als Spontaniteitscoach te zeggen heeft, niet omdat ik op zoek ben naar een traject, ben doorgaans tevreden over waar ik sta.
De tips en mails deden meer met mij dan verwacht, ook ik ontdekte dat mijn spontaniteit hier en daar wat weg was. Door deze inzichten heb ik kleine aanpassingen gedaan in mijn werk en dagelijks leven.
Ik ben blijer door de spontane acties die terug zijn, hoe fijn!

Ankie Jansen Stagecoördinator
user-image
>