DOORBREEK JE PATRONEN

& VIND JE AUTHENTICITEIT MET

TRAUMA RELEASE & BREATHWORK

 Wil je leven vanuit je hart? Spontaan, bewust en gelukkig?
Tijdens deze sessie mag je fysiek alle spanningen loslaten.

BRTT & TRB

Deze sessie geeft je een gevoel van geborgenheid, diepe ontspanning.
Daarna ontdek je meer vrijheid, authenticiteit en spontaniteit in jezelf.

Waarom deze Trauma release (BRTT) en Breathwork (TRB)?

Ik leg je graag uit wat het is.

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) laat je lichaam op een natuurlijke manier ontladen. Het zorgt ervoor dat je spanning, belemmerende overtuigingen en andere trauma los kan laten. Daarmee openen we de weg naar gevoelens van diepe ontspanning, vrijheid, authenticiteit en spontaniteit.

Trauma
Trauma kan ontstaan als je iets overkomt waarop je wilt reageren maar waarbij je die beweging niet kan of wil maken. Je bevriest en hierdoor raakt jouw zenuwstelsel overweldigd. Dit sla je op in je lichaam.

Lichaamsgericht proces van ontlading
Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Met bepaalde oefeningen help je je natuurlijke mechanisme weer te herinneren om deze spanningen los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de ontspanning. Je doet dit net als dieren; herten schudden hun lichaam helemaal uit nadat ze achterna zijn gezeten door een leeuw. Jouw lichaam is vergeten hoe dat werkt, maar met BRTT laten we het lichaam dit weer herinneren.

Trauma Release Breathwork
Trauma release breathwork (TRB®) is een ademhalingssessie waarin we verschillende ademhalingstechnieken gebruiken. Hierbij bepaalt jouw systeem zelf hoe ver het kan gaan. De sessie zorgt ervoor dat je meer in contact komt met jezelf en je lichaam. Een methode waarbij je lijf de kans krijgt meer te zeggen dan normaal door je hoofd wordt vertaald. Het is een sessie om emotionele blokkades te doorbreken, je zenuwstelsel te kalmeren en je in staat te stellen om oude pijn te doorwerken. Na de sessie ben je meer ontspannen, meer in contact met je lichaam waardoor je meer vrijheid, geluk en spontaniteit kunt ervaren.

We combineren deze 2 methodes voor een maximaal effect.

 BRTT & TRB kunnen helpen bij:

 • Trauma
 • Stress
 • Overprikkeling
 • Lichamelijke klachten of pijn
 • Depressie
 • Burn-out of overspannenheid
 • Spanning in je lijf
 • Hoofdpijn / Migraine
 • Verslaving
 • Piekeren, druk in je hoofd
 • Overmatige vermoeidheid en slaapproblemen
 • Angst of paniekaanvallen
 • Concentratie- of geheugenproblemen
 • Onjuiste ademhaling (te hoog, te snel)

Zonder oordeel

Zoek je iemand die je zonder oordeel, vol aandacht en met effectieve instrumenten verder helpt, dan moet je bij Danielle zijn!

Annemarie Schouten Coach
user-image

Mooie opdrachten

Danielle is een hele fijne coach! Ze geeft je een veilig gevoel en de ruimte om echt te vertellen wat er speelt. Danielle helpt je echt door het hele proces heen en weet mooie opdrachten mee te geven. Een traject met coach Danielle is echt een aanrader!

Hanna Haspels Verwijscoordinator
user-image

Vragen of wil je een losse trauma release sessie boeken? Neem contact met me op of stuur direct een bericht naar danielle@samendieper.nl
Ik antwoord altijd binnen 2 dagen.

Mijn naam is

Danielle Tebbens

Jouw spontaniteitscoach én genieter van het leven. Ik ben dol op wandelingen in de natuur, zorgeloos dansen, het voeren van diepgaande gesprekken en het genieten van de zon. 

Mijn missie? Jou datzelfde spontane geluk laten ervaren, zodat je die twinkeling in je ogen terugkrijgt. Hoe? Met de juiste dosis respect, veiligheid, empathie én op een gestructureerde manier. Ik geloof er namelijk in dat als je al je belemmeringen wegstript, je kennis maakt met je diepe passies en geluksbrengers. Dé mooimakers van het leven.

Voel jij dit én ben je toe aan een gelukkiger leven? Ben je bereid om eerlijk te zijn, stappen te zetten en vooruit te kijken? Leuk, laten we gaan! Jij bepaalt de route, ik wijs de weg.

>