SPONTAAN VANUIT ONTSPANNING

MET

 VOETREFLEX THERAPIE


Wil je leven vanuit je hart? Spontaan, bewust en gelukkig?
Tijdens het Spiegelen mag je ook je spanningen loslaten

1. Spiegelen

Ik houd je een spiegel voor, zodat je oog-in-oog komt met je echte ‘ik’. Wie zie je, wat is belangrijk in je leven en waar gaat je vuurtje ‘aan’ van? Ook: wat zijn je kwaliteiten, wat je valkuilen en welke overtuigingen zitten in je? 

Waarom deze voetreflex therapie?

Daarvoor leg ik eerst uit wat voetreflex therapie is.
Het is een eeuwenoude therapie gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en een geheel vormen.

Bepaalde valkuilen en overtuigingen zetten zich vast in je lichaam. Hierdoor kan je niet volledig ontspannen of lichamelijke klachten ervaren. 

In de voeten vinden we de uiteinden van de energiebanen die door het lichaam lopen. 
Door specifieke drukpunten op de voeten te triggeren, kan de energie weer vrij door het lichaam stromen.  

Door deze therapie zal je minder stress en pijn ervaren en kunnen gifstoffen makkelijker afgevoerd worden. Ook kan je makkelijker loslaten en ontspannen waardoor je makkelijker keuzes maakt vanuit je hart.

Warme persoonlijkheid

Danielle heb ik leren kennen als een hele warme persoonlijkheid. Ze toont oprechte interesse en is invoelend in haar manier van coachen. Zij weet daardoor verbinding met je te maken en de kern eruit te pakken. Erg fijn dat ik haar heb leren kennen!

Anne van der Sluis Coach
user-image

Mooie opdrachten

Danielle is een hele fijne coach! Ze geeft je een veilig gevoel en de ruimte om echt te vertellen wat er speelt. Danielle helpt je echt door het hele proces heen en weet mooie opdrachten mee te geven. Een traject met coach Danielle is echt een aanrader!

Hanna Haspels Verwijscoordinator
user-image

Vragen of wil je een losse voetreflex therapie boeken? Neem contact met me op of stuur direct een bericht naar danielle@samendieper.nl
Ik antwoord altijd binnen 2 dagen.

Mijn naam is

Danielle Tebbens

Jouw spontaniteitscoach én genieter van het leven. Ik ben dol op wandelingen in de natuur, zorgeloos dansen, het voeren van diepgaande gesprekken en het genieten van de zon. 

Mijn missie? Jou datzelfde spontane geluk laten ervaren, zodat je die twinkeling in je ogen terugkrijgt. Hoe? Met de juiste dosis respect, veiligheid, empathie én op een gestructureerde manier. Ik geloof er namelijk in dat als je al je belemmeringen wegstript, je kennis maakt met je diepe passies en geluksbrengers. Dé mooimakers van het leven.

Voel jij dit én ben je toe aan een gelukkiger leven? Ben je bereid om eerlijk te zijn, stappen te zetten en vooruit te kijken? Leuk, laten we gaan! Jij bepaalt de route, ik wijs de weg.

>