januari 8, 2023

Abracadabra

Als je nu terug telt van 100, 99, 98 en verder dan voel je hoe je langzaam steeds verder ontspant. En dan merk je ook dat je op een gegeven moment niet meer kunt tellen…..

Toen ik 2 jaar geleden overspannen was, besloot ik te kijken in hoeverre hypnotherapy mij kon ondersteunen in mijn herstel. Mijn zelfvertrouwen was op dat moment te laag en eigenlijk was dat al langer een issue. Ik wilde daarom wel uitvinden waar dat vandaan kwam.

Tijdens de sessies kwam ik erachter dat ik toen ik klein was werd afgewezen door mijn moeder. Het mooie is dat je dan ook je kleine ik met je moeder kan laten praten, zodat duidelijk wordt dat de afwijzing nooit zo bedoeld was.

Het geheel voelde voor mij best als abracadabra!

Inmiddels ben ik zelf coach. Een loopbaancoach en help ik ook mensen die tegen zichzelf en hun werkomgeving aanlopen. Dit is absoluut geen abracadabra.

Jezelf beter leren kennen en ontdekken waar je blij van wordt, lijken eenvoudiger dan het klinkt. Ik wijs je de weg door alle tools en methodieken die jou hierbij helpen.

Loop jij tegen issues aan op je werk? Lukt het je maar niet om een gewenste competentie onder de knie te krijgen en wil je weten hoe dat komt? Of zie je werk echt alleen maar als iets dat moet om fijn te kunnen leven?

Plan dan nu jouw gratis “Weer zin in je werk” brainstorm gesprek in via SamenDieper.nl/gesprek

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>