Danielle Tebbens

Hoi, ik ben Danielle Tebbens. Geboren in Den Helder, maar inmiddels al meer dan 30 jaar wonend in Haarlem.

Hoewel ik geboren ben in Den Helder, groeide ik tot mijn 8e jaar op in Heerhugowaard. Nadat mijn moeder overleed toen ik 6 was, zijn we (mijn vader, zus en ik) terug verhuisd naar Den Helder om meer ondersteuning van de familie te kunnen krijgen. 

Ik werd op school in Den Helder veel gepest omdat ik te zwaar was. Gelukkig had ik wel enkele vriendinnen. Maar het pesten heeft mij wel een negatief zelfbeeld gegeven. Ik kon goed leren en dat gaf me wel zelfvertrouwen.

Ik heb vele jaren in diverse administratieve functies gewerkt. Lekker onzichtbaar en veilig. Maar elke paar jaar was ik de uitdaging kwijt en zocht ik weer een nieuwe baan.

Uiteindelijk heeft het me heel wat banen gekost voordat ik erachter kwam dat ik mijn werk in de financiële administratie helemaal niet zo leuk vond als dat ik mezelf altijd had voorgehouden. Ja, ik kon goed met cijfers en Excel omgaan en de waardering was fijn. Toch waren er meer dingen waar ik goed in was. En die ik spannend, maar ook leuker vond. Toch koos ik er niet voor.

Nu ik als coach aan het werk ben, zie ik de logica van mijn vroegere keuzes.

Ik koos na mijn schoolopleiding voor een baan op administratief gebied. Dat was iets waarvan ik zeker wist de ik het kon. Zekerheid en financiële onafhankelijkheid waren 2 dingen (normen en waarden) die ik van huis uit had meegekregen. De zekerheid zorgde ervoor dat ik pas naar een nieuwe baan ging uitkijken als ik het werk echt met mijn ogen dicht kon doen. Ik wist ten slotte wat ik had en ik wist nooit wat een nieuwe werkgever ging bieden. En als ik dan zover was ging ik toch weer op zoek naar hetzelfde werk in een nieuwe omgeving. 

Ik heb op een gegeven moment toch stappen genomen om een andere functie (Functioneel Beheer) te gaan doen. Dat was een moeilijke beslissing omdat ik daarmee een stukje achteruit ging in salaris en dus inging tegen de waarden die ik thuis had meegekregen. Maar het heeft me wel gebracht waar ik nu ben.

Het willen werken als professioneel coach is daarna ontstaan vanuit een traject waarin ik mezelf en mijn passie wilde ontdekken. Ik heb daarvoor de workshops Be The Change en Why Have You Come To Earth? gevolgd. Vanuit dit traject is naar voren gekomen dat het mijn grote passie is om mensen te helpen en met elkaar te verbinden. Zie hieronder ook mijn missie die hierbij aansluit.

Vanuit mijn werk als Functioneel Beheerder (collega’s helpen met IT problemen) ben ik nu doorgegroeid naar coachende en verbindende Scrummaster met een eigen coaching praktijk. 

Vanuit mijn passie en om als professioneel coach te kunnen gaan werken, heb ik een aantal opleidingen gevolgd:

  • Leadership and influence training vanuit Be The Change Movement
  • Interne opleiding tot facilitator binnen de NN-group
  • Post HBO opleiding tot professioneel coach bij Balansgroep (geaccrediteerd door de NOBCO, dé organisatie voor coaches)
  • Psychosociale Basiskennis bij ConAmore
  • Gecertificeerde DISC- en drijfveren analyse

Graag wil ik iedereen die het gevoel heeft te weinig uitdaging te hebben in het werk, helpen om eerst naar zichzelf te kijken. Ik ben je wegwijzer en geef je de richting aan waar je kan kijken. We kijken naar jouw normen, waarden, talenten en vooral jouw passie! Daarna volgt de baan die daarbij past bijna vanzelf!

Ik bied je een veilige en warme begeleiding waarin je volledig jezelf kan zijn. Daarnaast ben ik ook praktisch.

Bij al je vragen op het gebied van ontwikkeling, competenties of loopbaan help ik je graag!

Mijn werkwijze

Met rust, vertrouwen en respect en vanuit verbinding geef ik je de ruimte om dieper naar binnen te gaan en te ontdekken waar je belemmerende overtuigingen zitten. Daarna gaan we samen de ontdekkingstocht aan om te kijken hoe deze voor jou het beste opgelost kunnen worden. Hierbij heb jij altijd de regie en bepaal jij het tempo.

Mijn missie

Ik wil verbinding maken onder de waterlijn en daarmee anderen helpen zich te ontwikkelen en gelukkiger (met elkaar) te leven.

Gratis brainstorm gesprek

Wil je graag fluitend naar je werk gaan? Wil je je vrij en blij voelen op je werk?

Ik hou in mijn agenda beperkt ruimte vrij voor een gratis Zin in je werk! brainstorm gesprek.

>