Over mij

VAN ‘VEILIG LEVEN’ NAAR ‘PASSIES PAKKEN’

Net zoals bij jou en elk ander, zit ook mijn persoonlijke ‘reis’ vol uitdagingen. Uitdagingen die niet altijd even makkelijk zijn, maar die wel maken dat ik ben wie ik ben en doe wat ik doe. Ik neem je hier graag in mee, zodat je snapt waar mijn liefde voor dit vak vandaan komt. En waarom ik jou vol passie bij wil staan in jóuw reis naar spontaniteit en blijheid. 

Moeder overleden
Mijn ‘reis’ begint bij mijn jeugd, waar normen en waarden zich wortelen. Ik ben zes jaar als mijn moeder overlijdt. Mijn vader staat er plots, samen met mijn zus en mij, helemaal alleen voor. Als ik acht ben, verhuizen we terug naar mijn geboorteplaats Den Helder. Het doel? Onder de noemer ‘samen sterker’ meer ondersteuning krijgen van familie.

Gepest
Mijn schooltijd breekt aan, maar ook dit is een moeilijke periode. Ik ben te zwaar, wat ‘voer’ is voor pestkoppen. Ja, ik ben goed in school, maar die dagelijkse pesterijen zorgen, ondanks dat talent voor leren, voor een negatief zelfbeeld. Eentje die ik ook met me meedraag na mijn schoolperiode, richting mijn werkende leven.

(Veilig) aan het werk
Ik beland in verschillende administratieve functies. Werk waar ik goed in ben, maar waar na een paar jaar de uitdaging uit verdwijnt. Het resultaat? Van baan naar baan hoppen, hopende om die uitdaging toch ergens te vinden. Het kost me jaren voordat ik me realiseer: ‘al die cijfers en Excel-sheets: ik ben er goed in, maar eigenlijk word ik er niet blij van’. Een behoorlijke spiegel dus, die ook laat zien dat er genoeg is wat ik leuk en spannend vind, maar waarin ik mezelf ongewild tegenhoud. 

Als coach weet ik nu…

Ik koos voor veiligheid!
Iets waarvan ik wist dat ik het kon. Zekerheid en financiële onafhankelijkheid stuurden me richting keuzes waarvan ik zeker wist dat ik erin zou slagen. Twee normen en waarden die ik vanuit huis meekreeg en dus diep geworteld zaten. Pas als ik mijn werk met mijn ogen dicht kon doen, was het tijd om een nieuwe baan te zoeken. Maar wél eentje in dezelfde branche en omgeving. Veilig en vertrouwd.

Tót het moment aanbrak…
dat ik uit mijn comfortzone stapte en koos voor een andere functie. Ik ging aan de slag als Functioneel Beheerder. Een moeilijke beslissing, want dit ging tegen mijn normen en waarden in én het salaris liep terug. Toch deed ik het, met succes. Het bracht me verder. Ik ging vooruit.

Kennismaken met mijn échte passie
Sterker nog: mijn passie voor professioneel coaching is in deze periode aangewakkerd. Tijdens het volgen van workshops als ‘Be The Change’ en ‘Why Have You Come To Earth’ werden mijn liefdes voor het leven steeds helderder. Wat bleek? Mijn grote passie ligt in het helpen van mensen. Om te ondersteunen. Te verbinden.

Aan de slag als coach
In diezelfde periode groei ik van Functioneel Beheerder naar coachende en verbindende Scrummaster. In de eerste functie hielp ik mensen met IT-problemen, in de tweede functie werd dit persoonlijker. Met deze rugzak vol ervaring kan ik vandaag de dag zeggen dat ik zelfstandig coach ben, mét eigen praktijk. Ik werk meer vanuit gevoel en intuïtie, sta gelukkiger in het leven en ervaar daardoor meer rust. Het allermooiste? Dat ik anderen kan en mag helpen om een spontaner leven te leiden. Dankbaar werk waar ik trots op ben.

MIJN COACHINGS CV

  • Post HBO-opleiding professioneel coach (Balansgroep, NOBCO-geaccrediteerd)

  • Leadership and Influence training (Be The Change Movement)

  • Interne opleiding facilitator (NN-group)

  • Psychosociale Basiskennis (ConAmore)

  • Gecertificeerde DISC- en Drijfveren specialist (Talent First)

  • Gecertificeerd TMA Talent Professional (TMA)

  • Gecertificeerd voetreflex therapeut (Civas)

  • Gecertificeerd BRTT & TRB (Inner-Journey)

Spiegelen, dromen, durven & doen!


Ik werk vanuit rust, vertrouwen, respect en verbinding. Alles zodat jij de vrijheid en ruimte voelt om dieper naar binnen te gaan en je overtuigende belemmeringen te ontdekken. Dit doen we via mijn exclusieve ‘Spiegelen, dromen, durven, doen!-methode, waarin we stap-voor-stap en sámen aan de slag gaan.

Missie

“Ik wil verbinding maken onder de waterlijn en daarmee anderen helpen zich te ontwikkelen en gelukkiger (met elkaar) te leven.”

Is meer geluk welkom? Ik daag je uit…

Werp die blik in de spiegel. Erken wat je tegenhoudt om te leven vanuit je hart. Durf je dit niet alleen te doen - of vind je het lastig? Dan ben ik er om jou hierin de weg te wijzen. We kijken naar jouw normen en waarden, talenten en geluksbrengers in het leven, om zo samen de weg naar een spontaner leven open te leggen. Je mag vertrouwen op een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kan zijn. Mijn begeleiding is warm en toegankelijk, maar wel praktisch. Zo weet je waar je aan toe bent en krijg je concrete handvatten mee.

Gun jezelf een gratis spontaniteitssessie

Gewoon die spontane knoop doorhakken! Want zeg nou zelf: wat heb je te verliezen? Gun jezelf de kans om fluitend door het leven te stappen en keuzes te maken vanuit je hart. Elke maand heb ik slechts zes plekken voor zo’n persoonlijke sessie. Claim jij er één?

>