Ervaringen

Hieronder vind je ervaringen van een aantal van mijn klanten.

Mooie opdrachten

Danielle is een hele fijne coach! Ze geeft je een veilig gevoel en de ruimte om echt te vertellen wat er speelt. Danielle helpt je echt door het hele proces heen en weet mooie opdrachten mee te geven. Een traject met coach Danielle is echt een aanrader!

Hanna Haspels Verwijscoordinator
user-image

Zonder oordeel

Zoek je iemand die je zonder oordeel, vol aandacht en met effectieve instrumenten verder helpt, dan moet je bij Danielle zijn!

Annemarie Schouten Coach
user-image

Meer spontaniteit door e-book en tips

Danielle volg ik al een tijd en begin dit jaar heb ik haar e-book aangevraagd, uit nieuwsgierigheid wat zij als Spontaniteitscoach te zeggen heeft, niet omdat ik op zoek ben naar een traject, ben doorgaans tevreden over waar ik sta.
De tips en mails deden meer met mij dan verwacht, ook ik ontdekte dat mijn spontaniteit hier en daar wat weg was. Door deze inzichten heb ik kleine aanpassingen gedaan in mijn werk en dagelijks leven.
Ik ben blijer door de spontane acties die terug zijn, hoe fijn!

Ankie Jansen Stagecoördinator
user-image

Warme persoonlijkheid

Danielle heb ik leren kennen als een hele warme persoonlijkheid. Ze toont oprechte interesse en is invoelend in haar manier van coachen. Zij weet daardoor verbinding met je te maken en de kern eruit te pakken. Erg fijn dat ik haar heb leren kennen!

Anne van der Sluis Coach
user-image

Veilige setting

De coaching bij Danielle was een hele positieve ervaring. Doordat Danielle actief aansluiting zocht met mij als coachee werd er een fijne sfeer gecreëerd waarin ik me vrij en veilig voelde om me open te stellen. Daarnaast wordt door haar pro-actieve en gestructureerde houding en heldere manier van communiceren het meeste uit de opdrachten en dus de coaching gehaald.

Kimberley Snoek Participatiecoach
user-image

Oprechte verbinding

Ik heb Danielle leren kennen als een heel integere coach en een mooi mens. Ze is een prettig persoon die op een heel oprechte manier verbinding maakt. Vanuit die verbinding weet zij scherp de vinger op de zere plek te leggen en zo diepgaand te werken. Ze werkt gestructureerd en doelgericht maar weet ook haar intuïtie in te zetten. Kortom, een echte professional!

Gun jezelf een gratis spontaniteitssessie

Gewoon die spontane knoop doorhakken! Want zeg nou zelf: wat heb je te verliezen? Gun jezelf de kans om fluitend door het leven te stappen en keuzes te maken vanuit je hart. Elke maand heb ik slechts zes plekken voor zo’n persoonlijke sessie. Claim jij er één?

>