januari 31, 2023

Ben je in de kerk geboren?

Wat werd er bij jou thuis vroeger altijd gezegd? Wat waren de gevleugelde uitspraken van je ouders die je bijgebleven zijn?

Doe je best! was er een die ik altijd meekreeg. Zeker als er een proefwerk gemaakt moest worden. Maar mijn best kon voor mijn gevoel alleen maar het perfecte zijn.

En ook: ‘s avonds een vrouw, ‘s ochtends een vrouw. Oftewel ik mocht zelf bepalen hoe laat het werd bij het uitgaan als ik de volgende dag maar gewoon mijn klusjes en huiswerk deed zonder te zeuren dat ik moe was. Dus zorgde ik wel dat het nooit heel erg laat werd.

Zo zijn er natuurlijk nog velen op te noemen: bord leeg eten, niet huilen, het komt wel goed, let goed op, op tijd thuis en voorzichtig zijn.

Veel van deze uitspraken zorgen voor overtuigingen en waarden in je latere leven.

Die hebben vaak meer invloed dan je beseft. Je kan niet goed tegen verandering, je blijft binnen je comfort zone. Dat betekent ook dat je niet voor jouw grootste geluk gaat, maar dat je bij het vertrouwde blijft. Is dat wat je echt wil?

In de Masterclass Weer fluitend naar je werk in 3 stappen, kijken we wat jouw jouw waarden zijn. Ook laat ik je zien hoe je weer meer energie krijgt en de kansen en uitdagingen op je werk herkent!

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via Samendieper.nl/masterclass

Hieronder tref je de praktische info:

✔ dinsdag 7 februari van 19.30 tot ca. 20.30 uur.

✔ via zoom!

✔ deelname is gratis.

Als je bij de Masterclass aanwezig bent, ontvang je na afloop een mail met extra tips!

Ik zie je graag volgende week dinsdag!

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>