juni 28, 2023

Ben jij als deze fiets?

Heb je de ruïnes van de tempels van Tikal in Guatemala wel eens gezien? Of die van Copan in Honduras? Die waren volledig overwoekerd en daardoor ook helemaal niet meer zichtbaar voor de mens. Gelukkig werden deze door de moderne technieken toch ontdekt en weer deels gerestaureerd.

Ooit waren deze tempels heel belangrijk in het leven van de mensen die toen leefden.

Ze werden gebruikt om de goden te eren. En ook om er te offeren zodat de goden de mensen goed gezind bleven.

De fiets op deze foto was ook ooit eens belangrijk voor de eigenaar en werd misschien wel dagelijks gebruikt. Er werd gezorgd dat de banden opgepompt waren en dat het licht het deed. Maar net als de tempels is deze nu ook in onbruik geraakt en wordt deze bijna overwoekerd door de natuur.

Ook ben je eens begonnen bij je huidige baan. Toen waardeerde je alles in dat werk nog.

Inmiddels is het nieuwe er af. Voelt het misschien of er al een laagje stof op ligt? Of zijn er werkzaamheden die al langzaam overwoekerd raken? En hoe voelt dat? Is het nog wel fijn genoeg?

Wil jij je weer een baan waarin je je passie voelt en zien hoe dit voor jou werkt?

Ik heb zelf over de inzichten die ik opdeed bij het zoeken naar mijn passie een e-book geschreven Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! Wil jij die inzichten lezen? Vermeld dit in de comments dan zorg ik dat je het e-book krijgt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>