• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Brutale vraag: Hoe vaak verander jij van baan?

januari 26, 2023

Brutale vraag: Hoe vaak verander jij van baan?

Ik zal hier zelf gelijk open over zijn.

Ik heb 10 werkgevers versleten. In de 32 jaar dat ik werk.

Dat betekent dus iets meer dan 3 jaar gemiddeld.

Waar ik heen wil met dit verhaal?

Ik deed mijn werk na een bepaalde tijd iedere keer weer met mijn ogen dicht. Er was geen uitdaging meer, ik verveelde me ondanks dat er genoeg werk gedaan moest worden. Ik kreeg ook altijd wel voldoende waardering, maar dat gaf niet de energie van de ontbrekende uitdaging. En dus ging ik weer op zoek naar een andere werkgever. Met het idee dat ik het daar vast langer leuk zou vinden. Maar dat was niet zo…

Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik bleef hangen in de normen en waarden die ik van thuis had meegekregen. Als je ergens goed in bent, dan blijf je dat doen want dat geeft zekerheid. Maar het zorgde er dus ook voor dat ik nooit op zoek ging naar wat ik echt wilde: mijn passie!

Pas de afgelopen 3 jaar kreeg ik de mogelijkheid om uit te vinden wat mijn passie was en me daarin op te laten leiden. Dat heeft me zoveel vreugde gegeven! Wat had ik het fijn gevonden als iemand mij daar eerder op gewezen had!

Herken jij je in dit verhaal? Wil jij je vrij en blij op je werk voelen? Wil je ook op zoek naar je passie? Kijk dan eens op mijn website SamenDieper.nl

Mocht je meer willen weten, dan kan je je op de website aanmelden voor een ‘Weer zin in je werk’ brainstorm gesprek.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>