juli 20, 2023

De kracht van vrouwen

Wat gebeurt er in een ruimte als er alleen vrouwen aanwezig zijn?

Geroddel? Alleen maar smalltalk?

Gezeur over de kinderen?

Nou, nee niet echt…

Tijdens een retraite was ik bij een sharing met alleen vrouwen. Deze ging echt direct de diepte in. We deelden onder andere over sexualiteit, sensualiteit, misbruik, de vrouwenlijn in de familie en ons zelfbeeld maar ook hoe anders wij ons voelen als er mannen bij zijn.

Tijdens het delen voelde een ieder van ons zich gedragen door de anderen. De verbinding was voelbaar. Het gaf ons ook moed en openheid. Dit gaf ons ook direct meer kracht.

Aan het eind werden de mannen binnen onze groep uitgenodigd. Zij voelden een mooie vrouwelijke, krachtige energie waarin zij zich heel welkom voelden.

Zou jij ook eens deel willen uitmaken van een vrouwen cirkel? Delen wat er diep in jou leeft? Zonder oordeel. Met respect en vertrouwen. Als vrouwen onder elkaar.

Wellicht ben je bekend met de cirkels die in het verleden vanuit Be The Change lokaal werden georganiseerd? Dit heeft een soortgelijke insteek.

Bij voldoende animo wil ik deze na de zomervakantie heel graag organiseren in Haarlem of omgeving op een zaterdagmiddag.

Laat je svp horen in de comments. Ook als je andere wensen hebt!

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>