december 7, 2023

De roze sok

Hoe lang is het al weer geleden? Je had even niet goed opgelet en je had een witte sok van je man mee gewassen met de rode shirts.

Mooi roze is niet lelijk! Maar hoe lang je dat niet nog hebt moeten horen. En nog steeds wordt je er regelmatig aan herinnerd.

Stom eigenlijk hoe dat werkt. Je voelt je er nog steeds dom door. Onzeker. Je checkt zoveel dingen nog steeds dubbel bij het aanzetten van de was om maar te zorgen dat er niet weer iets mis gaat.

Ook op je werk merk je dat je zelfvertrouwen niet op en top is. Zeker ook sinds je een nieuwe leidinggevende hebt gekregen die op alles wat je doet wat aan te merken hebt.

Wist je dat door bewuster met je kwaliteiten aan de slag te gaan, ook je zelfvertrouwen toeneemt?

Misschien durf je dan je leidinggevende eens een weerwoord te geven?

Vaak weet je wel wat je belangrijkste kwaliteiten zijn. Bijvoorbeeld nauwkeurig, zorgzaam, empathisch, resultaatgericht. Soms is het ook fijn om aan de mensen om je heen te vragen wat zij als jouw kwaliteit zien.

Ook is het goed om te weten dat je kan doorslaan in je kwaliteiten. Dan kom je in je valkuilen terecht.

Het werken met kernkwadranten waarin kwaliteiten en valkuilen centraal staan is onderdeel van mijn traject Dromen, durven, doen!

Deze kwaliteiten staan dan ook centraal bij het kiezen van een nieuwe baan. Kan jij je kwaliteiten hier goed inzetten of worden er juist veel competenties gevraagd die je veel moeite en energie kosten?

Wil je meer weten over dit traject om je droombaan te vinden?

Mijn inzichten en stappen naar een baan waarin passie en voldoening er wel toe doen, laat ik zien in een masterclass “Breek uit de sleur!” – zo vind je en scoor je de baan van je leven. Je kan je hiervoor aanmelden via Samendieper.nl/masterclass

✔ maandag 11 december van 19.30 tot ca. 20.30 uur.

✔ via zoom!

✔ deelname is gratis.

Bij deelname aan de masterclass ontvang je een pdf met waardevolle tips die ervoor zorgen dat je directe focus en vertrouwen krijgt dat je die droombaan gaat krijgen.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>