• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Draag jij je onderbroek wel eens binnenstebuiten?

juli 26, 2022

Draag jij je onderbroek wel eens binnenstebuiten?

Laatst begon mijn wasmachine tijdens het programma hard te piepen. En niet 1 x, nee meerdere keren.

Toen ik ging kijken bleek er een foutmelding in het display te staan. In de handleiding kon ik terugvinden dat het iets met de pomp was. Daar sta je dan met een natte, niet schone was. Echt balen! Nu ben ik niet voor een gat te vangen, dus met het handje uitspoelen en in de droger.

Maar dan. De wasmachine is al 25 jaar oud. Ooit gewonnen op de huishoudbeurs. Is die het nog waard om gerepareerd te worden en kan dat überhaupt? Pffft, lastig hoor. Vanwege de emotionele waarde die hij heeft toch de reparatie service maar gebeld. Natuurlijk duurt het altijd te lang voordat ze kunnen komen.

Gelukkig genoeg kleding in de kast. Alleen de onderbroeken raakten wel snel op. De binnenstebuiten optie hoefde net niet ingezet te worden. Want toen kwamen de twee reparatiemannen. Die keken hun ogen uit. Een wasmachine van 25 jaar! De ene was toen nog niet eens geboren! En dit was de eerste reparatie? Na wat checks was de conclusie: de pomp is stuk en die kunnen we direct vervangen voor 300 euro. Wellicht draait deze wasmachine daarna weer 25 jaar verder!

Je snapt dat ik erg blij was met dit bericht! Ik had zoveel vertrouwen in de wasmachine dat ik deze kosten er wel voor over had.

Vertrouwen in jezelf en je werk is net zo belangrijk. Heb jij het gevoel dat het daarin ergens ontbreekt, dan wil ik je aanbieden om daar eens samen naar te kijken tijdens een adviesgesprek om te kijken wat we kunnen repareren.

Kijk hiervoor op SamenDieper.nl/adviesgesprek

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>