juli 27, 2023

Dynamisch Bureau

Huh, wat is dat?

Dynamisch Bureau is opgericht door Maaike Pronk. Zij ging heel dynamisch met een Volkswagen busje door het land om mensen te coachen en hen zo optimaal hun talent te kunnen laten inzetten.

Inmiddels zijn er ca. 36 coaches als freelancer in verschillende regio’s werkzaam om door middel van loopbaancoaching mensen weer in hun kracht te zetten. Dit doen we bij bedrijven maar vooral ook in re-integratie en outplacement trajecten.

Ik ga als freelancer in een deel van mijn tijd trajecten uitvoeren voor het Dynamisch Bureau. Daarnaast kan je voor coach trajecten ook nog rechtstreeks bij mij terecht!

Voor mij is dit fijn omdat ik zo ook contact heb met de andere coaches die voor Dynamisch Bureau werken. Zij verzorgen ook extra opleiding waardoor ik goed op de hoogte blijf van wat er speelt op de arbeidsmarkt. En het voelt goed dat ik iets terug doe voor de maatschappij (deze coachees hebben het vaak minder makkelijk doordat ze langdurig of misschien nog altijd deels arbeidsongeschikt zijn).

Nu zo aan het begin geeft het ook nog wat leuke, eenmalige activiteiten zoals het maken van professionele foto’s voor de website. Maar ook mag ik zelf de tekst schrijven om mezelf voor te stellen.

Ben jij benieuwd wat dit voor jou betekent als je geïnteresseerd bent in een traject bij mij?

Laat het me weten in de comments, dan neem ik contact met je op.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>