augustus 10, 2023

Een steentje vol vreugde!

Het laatste jaar zijn er bij ons in huis edelstenen gekomen.

Eerst in de woonkamer, ook op de werkplek van mijn man. Toen de slaapkamer. Ik vond ze mooi, maar wist nog niet echt wat het deed. Ik voelde het (nog) niet.

Ik vroeg mijn man ook hoe hij ze uitzocht. Hij gaf aan dat het een gevoel was. Een aantrekkingskracht.

In een periode dat ik wat minder lekker in mijn vel zat en met een goede vriendin lekker aan het struinen was in een boekwinkel, lagen daar kleine buideltjes met een steentje.

In een opwelling besloot ik voor mijn vriendin een steentje met energie te kopen en voor mezelf een steentje vol vreugde! Later ontdekte ik dat het een carneool was.

Sindsdien draag ik dit steentje altijd bij me. Ik merkte dat mijn gevoel echt wel verbeterde!

Omdat ik leerde dat edelstenen je kunnen helpen door hun hoge trillingsfrequentie en energie. En ook omdat ze mooi zijn, besloot ik dat ik er dan ook wel een aantal in mijn werk- en mediteerruimte wilde hebben.

Vorig jaar met mijn verjaardag heb ik er een aantal uitgezocht. Agaat, rozenkwarts, een hartje dat moed gaf en een steen die ik gewoon bijzonder vond. Echt heel fijn om te krijgen.

Maar ineens gaat de verzameling dan groeien. Net als dat wat je aandacht geeft, groeit…

Bij een dag vol transformatie, ontvingen we een stukje seleniet voor bescherming, harmonie en genezing van de ziel. In het bezoekerscentrum bij de duinen in Schoorl zag ik een stukje amethist dat ik niet kon laten liggen. Tijdens een retraite op Terra Nova ontving ik nog een stukje amethist en 2 organite hartjes met seleniet en amethist.

Tijdens de vakantie in Oostenrijk kocht ik een lamp met een mooie edelsteen en mocht ik er nog iets bij uitzoeken. Dat werd een stukje bergkristal op een klein houten voetje.

Mijn tafeltje ligt nu aardig vol, maar mochten er meer edelstenen mijn kant opkomen dan weet ik zeker dat daar een plekje voor komt.

Hogere trilling in mijn coachruimte, maar ook in mijn eigen systeem.

Is er een voorwerp in jouw werk dat je een goed gevoel geeft?

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>