juni 28, 2023

Er gebeurt van alles en niets

Ik wil zo graag meer mensen helpen om werk te vinden dat niet voelt als werk! Door ze hun passie te laten vinden. En waardoor ze een leven gaan leiden dat zoveel fijner en lichter voelt.

Maar nu merk ik dat ik daar zo hard voor aan het werk ben, dat het voor mij even niet licht en fijn voelt. En dat straal ik dus ook uit wat niet helpt bij het aantrekken van mensen. Dat is nu eenmaal hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Pfffft.

Ook het universum laat me weten dat het even genoeg is. Het adverteren kan technisch niet. De gesprekken konden even niet direct gereserveerd worden in mijn agenda (dat is al weer gefixt) Het weer wordt mooier waardoor het fijn is om even naar buiten te gaan. 😀 Er zijn wat leuke uitjes gepland.

Mijn man zit nu juist in een flow waarbij er van alles naar hem toe komt. Dat is wel confronterend. Maar zorgt wel weer voor beweging in mijn proces.

Ik wil gewoon zo graag! Maar het is dus nu even belangrijk om los te laten.

Niet zo hard te werken en vooral ook even te genieten van wat er al is en wat ik wel heb bereikt. Gelukkig is het nu ook vakantie, dus de timing is goed!

Komt jouw vakantie er nu ook bijna aan en heb je het gevoel dat je daarna toch echt eens op zoek wil naar jouw passie?

Ik heb zelf over de inzichten die ik opdeed bij het zoeken naar mijn passie een e-book geschreven Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! Wil jij die inzichten lezen? Vermeld dit in de comments dan zorg ik dat je het e-book krijgt.

Natuurlijk ben je ook vrij om direct een brainstorm gesprek met mij te plannen via mijn website.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>