• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Geen vlees, geen vis, geen zuivel….

januari 8, 2023

Geen vlees, geen vis, geen zuivel….

Dan zeg jij waarschijnlijk gelijk VEGAN?

En je bent voor of helemaal tegen. En je begint je direct te verdedigen dat je minder vlees eet. Het maakt mij niet uit wat je doet en ik ga daarover ook geen verdere uitspraken doen.

Ik eet overigens graag vegetarisch. En dan vooral omdat ik niet zo van vlees houd en groenten juist wel lekker vind.

Maar in dit geval gaat het geen lijstje uit de titel nog een stukje verder. Geen cafeïne, geen theïne, geen vast voedsel. Het betreft een sapkuur!

Ik ga komend weekend 3 dagen detoxed met een sapkuur. Waarom? Ik ben nieuwsgierig hoe dat is. Ik hoef me 3 dagen niet te bedenken wat ik ga eten en ik hoef het ook niet klaar te maken. Het schijnt gezond te zijn😃. En wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat je schijnt af te vallen!

Ik wilde dit al een hele tijd, maar wilde niet het eetpatroon van mijn man hiermee in de war brengen. En nu is hij 3 dagen op training, dus mijn ideale kans.

Waar ik alleen niet op gerekend had, is dat je ook nog dient af- en op te bouwen. Dat is ook nog eens 2 x 3 dagen. Wel mooi dat die info pas na de aankoop komt want dan kan je er niet echt meer onderuit en ga je je gewoon aanpassen en het doen. Ik laat je weten hoe dit sapjesavontuur voor mij verloopt!

Heb jij wel eens van die dingen die je altijd al wilt, maar waar het niet van komt?

Of misschien juist andersom? Dingen die je niet wilt, maar die je toch iedere keer weer doet? Patronen of kleine gewoontes die terug blijven komen?

Of zie je dat ook in grotere dingen. Je neemt je iedere keer weer voor om nu langer in een baan bij een werkgever te blijven werken. En iedere keer merk je weer na een bepaalde tijd dat je je gaat vervelen. Dan lokt het toch om een andere werkgever te zoeken. Want dan is alles toch weer nieuw en uitdagend?

Maar wat nou als jouw werk nu gewoon niet jouw passie is?

Laat mij je begeleiden naar een baan waar jij je vrij en blij voelt en waarvan je het gevoel hebt dat die speciaal voor jou is!

Reserveer nu een van de gratis adviesgesprekken op Samendieper.nl/gesprek

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>