november 12, 2021

Hartsverbinding

Ik was een dag samen met een vriendin om oude pijnen en belemmeringen een plekje te geven en op te ruimen.

Hoe we dit deden?

We besloten eerst een stuk te gaan wandelen. Even over de begraafplaats waar haar ouders liggen en daarna langs de herdenkingsboom waar sinds een aantal maanden een blad hangt voor mijn moeder. Daarna heerlijk nog een stuk door de duinen. Even stil genieten bij een hele mooie oude dennenboom. De zon brak spontaan door de wolken heen. We zagen in de vormen van de wolken een hert en een schildpad. Onze gesprekken onderweg gingen toen al over onze diepere gevoelens. Deze wandeling zorgde voor een goede aarding.

Weer binnen gekomen luisterden we nog naar een open hart meditatie waardoor we nog weer dichter bij ons gevoel kwamen. En volledig in het hier en nu.

We hadden allebei een hartje van keramiek. Deze hebben we in een doek gewikkeld en daarna met een boek stuk geslagen. Op de binnenkant van de verschillende delen hebben we geschreven waar we afscheid van namen. Voor mij waren dat onder andere een teveel aan verantwoordelijkheid, de pijn van het verlies van mijn ouders en mijn zelfkritiek.

Daarna begon het puzzelen om het hartje weer in elkaar te lijmen. Het resultaat gaf ons een trots gevoel, een stukje overwinning! En daarnaast vormt dit hart een herinnering aan waar we afscheid van namen.

Toen we de dag afsloten konden we zeggen: we hebben nu een echte hartsverbinding!

Zoek jij ook je hartsverbinding om van je belemmerende overtuigingen af te komen en je zo verder te kunnen ontwikkelen? Ik begeleid je daar graag bij! Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn slogan: Samen Dieper om samen jouw gewoontes te veranderen!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur me een appje of bel me op 06-18082015. Dan kijken we samen of ik jou kan bieden, waarnaar jij op zoek bent!

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>