• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Het leven gaat niet altijd over rozen

mei 13, 2024

Het leven gaat niet altijd over rozen

Ik had net een mooie week achter de rug.

Fijne sessies, mensen blij gemaakt met mijn e-book, leuke contacten en ik voelde me goed.

Ik zat lekker in mijn gevoel en was dus ook lekker spontaan!

Natuurlijk hoop je dan dat ook de nieuwe week weer zo wordt.

Maar het leven geeft je soms andere wendingen.

Net voor het begin van de week kreeg ik bericht dat het niet goed gaat met een familielid. Oef, dat komt binnen! Dat geeft veel triggers; Herinneringen aan vroeger, onzekerheid, veel zorgen om de anderen, niet willen voelen en in mijn hoofd gaan zitten.

Daar ging mijn spontaniteit.

Er ontstond wel gelijk een gevoel van gemis bij anderen. En toen hielp mijn praktische kant even door te bedenken dat we het familielid wel per telefoon konden spreken. Dat was zeker fijn.

Toen kwam ook weer mijn spontaniteit terug.

En er was ook een stukje gevoel dat mij zei dat ik ook naar hem toe wilde. Niet direct, maar wel op redelijk korte termijn. Praktische bezwaren voelde ik daar niet. Dit had prioriteit. Ook als andere afspraken hiervoor moesten wijken.

Dus ook als het tegenzit, kan je nog steeds spontaan en vanuit je hart reageren.

Mocht je nog wat extra tips nodig hebben om de spontaniteit ook ruimte te geven in je dagelijkse leven, mijn inzichten en stappen naar een leven vol geluk en spontaniteit, laat ik zien in een masterclass “Breek uit de sleur!” – laat je spontaniteit weer stralen.

Je kan je hiervoor aanmelden via Samendieper.nl/masterclass

Bij deelname aan de masterclass ontvang je een pdf met waardevolle tips die ervoor zorgen dat je directe focus en vertrouwen krijgt dat je die spontaniteit weer vindt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>