juni 15, 2023

Hoe oud ben jij?

Ik weet het eigenlijk niet… Dat klinkt misschien wat vreemd.

Soms zijn er momenten als ik bijvoorbeeld bedenk wat er in een zakelijk overleg besproken gaat worden, dat ik me besef dat ik zelf besluiten mag nemen. Dat ik een volwassen vrouw en onderneemster ben!

En dus ook dat ik er even bewust van ben dat ik niet onzeker hoef te zijn. En niet afhankelijk ben van wat anderen vinden. Ik mag mijn mening hebben en wat anderen daarvan vinden is van hun. Is er geen klik? Dan zal het overleg snel afgerond worden en gaan we weer uit elkaar zonder enige hard feelings.

Soms heb ik het gevoel dat ik ergens in mijn kind-zijn ben blijven hangen.

Constant behoefte hebbend aan bevestiging en waardering. Daardoor ook altijd het gevoel hebben dat eerst de taken af moeten en er dan pas tijd voor mezelf is.

Tekenen en kleuren vind ik heerlijk om te doen. Hoewel het dus te weinig tijd krijgt. En hier komt mijn perfectionist ook vaak naar boven.

Maar mijn kind-zijn komt ook naar boven in het gevoel op het moment dat ik een konijntje in het veld zie huppelen of de ooievaars op hun nest zie zitten. Daar kan ik dan weer geen genoeg van krijgen.

Ik mag nu mijn leeftijd leven: ik ben 50 jaar!

In welke dingen komt jouw kind-zijn naar boven?

Doordat ik nu geen werkgever meer heb om me te verantwoorden, komt er meer ruimte voor mijn volwassen ik. Mijn praktijk betekent ook dat ik zelf bepaal hoe ik werk. Nog steeds voel ik daar wel een verantwoordelijkheid voor, maar die is toch anders. Ook omdat ik nu mijn passie leef!

Wil jij ook die baan van je dromen vinden?

Ik geef een Masterclass ‘Breek uit de sleur!’ Zo vind je (en score je) de baan van je dromen.

Meld je aan via Samendieper.nl/masterclass

✔ dinsdag 13 juni van 19.30 tot ca. 20.30 uur.

✔ via zoom!

✔ deelname is gratis.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>