mei 18, 2023

Ik ben blauw!

Wat is de kleur die je het meest draagt?

Deze vraag werd mij gesteld door een paar kleurexperts.

Zij konden mij dan vertellen wat voor type ik ben.

Ik was wel benieuwd. Ik ben zelf gecertificeerd DISC- en Drijfveren analist waarin ook met kleuren gewerkt wordt.

In DISC heb ik ook de kleur blauw. Deze staat voor Conformiteit; analytisch, nauwkeurig en vaste procedures. Maar daarnaast score ik ook hoog op geel (Invloed): enthousiast, overtuigend en optimistisch. Dit klopt zeker.

Maar dit kreeg ik terug van de kleurexperts:

Dan staat eerlijk, vertrouwen en oprechtheid bovenaan in je top 3. Ook communicatie vind je belangrijk en je vertelt en leert graag dingen aan de ander. Het is belangrijk voor je om alle rust en ruimte te krijgen om aan je gevoelens uiting te geven.

Ik voelde ook nu: dit ben ik!

Zeker mijn top 3 zijn heel belangrijk voor mij. Ik omschrijf mezelf als open, kom mijn afspraken altijd na en ik vind het fijn om anderen te helpen door ze dingen te leren.

Wel heb ik wat tijd nodig om mijn gevoel eerst zelf te ervaren voordat ik deze deel.

In alle eerlijkheid en oprechtheid heb ik een e-book geschreven Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! te komen?

Wil jij de inzichten die ik daarin deel lezen? Vermeld dit in de comments dan zorg ik dat je het e-book krijgt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>