november 19, 2022

Ik had er zo naar uitgekeken!

Na de zomer weer lekker meedoen aan de Zumba! Dansen op fijne muziek en tegelijkertijd ook aan mijn conditie werken met een groep gezellige dames.

We doen verschillende leuke dansjes, maar ook salsa, cha cha en jive. Fijne Zuid Amerikaanse klanken in verschillende tempo’s. Natuurlijk kost het energie, maar het geeft me ook energie!

Nadat ik vorige jaren vaak moest overslaan vanwege de opleidingen (professioneel coaching en psycho sociale basiskennis) die ik volgde, dacht ik nu dit jaar weer vol mee te kunnen draaien. Maar na de eerste les, bleek ik toch gelijk in de week erna nog een 1-daagse training te hebben. Daarna volgde nog een weekend met familiebezoek in Warschau en een extra werkochtend. Dus nu ben ik een maand verder, maar is mijn conditie er echt niet beter op geworden. 🤪

Morgen mag ik weer naar de Zumba en ik kijk er weer naar uit. Gaat het me nu wel lukken om de komende maand elke week te gaan? Aan de ene kant hoop ik van wel, maar aan de andere kant is het fijn dat er dingen, zoals coaching en ondernemers bijeenkomsten zijn waardoor ik er geen tijd voor heb!

Natuurlijk is het ook afhankelijk van de prioriteit die ik het geef. Van zowel de Zumba als van het coachen en ondernemer zijn ga ik ‘AAN’. Daarom is de keuze is nu nog moeilijk. Zumba is goed voor mijn fysieke gezondheid, de andere zaken zijn goed voor mijn mentale gesteldheid.

Wat is jouw prioriteit? Kies jij voor doorgaan zoals je altijd al deed en wat inmiddels best saai is of kies je ervoor om nieuwe dingen uit te proberen? Is jouw keuze goed voor je gezondheid? Als je lang werk doet waarin je geen uitdaging hebt of wat langdurig stress oplevert, dan loop je grotere kans op een bore- of burn-out!

Ik weet dat als jij bij mij aanklopt voor een adviesgesprek waarin we kennismaken en bespreken hoe jij jouw passie weer gaat vinden, dan ben jij van harte welkom en mag de Zumba weer een weekje wachten. 😃

Reserveer je snel je plekje via Samendieper.nl/adviesgesprek ?

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>