oktober 22, 2022

Ik stop er mee!

Ik stop met me teleurgesteld en aangevallen voelen als mensen me vragen hoe het met mijn coachpraktijk gaat en of ik al klanten heb.

Ik stop er ook mee om me niet goed genoeg te voelen als mensen me een goede blog laten lezen met teksten die van mij hadden kunnen zijn.

Ik stop er mee om juist nu ik voor mezelf ben begonnen om niet meer zoveel te moeten, weer het gevoel te hebben dat van alles moet om maar succes te krijgen.

Maar dat is makkelijker geschreven dan gedaan. Want ik wil graag succes hebben en met cliënten aan de slag. En dus voel ik me niet goed genoeg als ik zie dat het anderen wel lukt. En dus moet ik van mezelf harder werken, en nog meer energie in Samen Dieper Coaching steken.

Maar…..ik doe nu juist eerst een stapje terug zodat ik weer ruimte krijg om te voelen waar mijn passie vandaan komt en de energie weer gaat stromen. Het moeten wordt voor mij zo weer enorm graag willen!

Uiteindelijk weet ik dat het me gaat lukken, want ik ben zeker een doorzetter en een verbinder!

En ik STOP dus zeker niet met Samen Dieper Coaching.

Heb jij ook het gevoel dat je wilt stoppen met je werk maar weet je niet wat je dan wel wilt? Ik wijs je graag de weg naar jouw passie!

Reserveer een eerste gesprek op SamenDieper.nl/adviesgesprek

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>