• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Ik weet het echt even niet meer!

juli 5, 2022

Ik weet het echt even niet meer!

Mijn man kwam vandaag met het idee om naar het strand te gaan. Normaal gesproken iets waar ik wel enthousiast van zou worden, maar nu kon ik alleen maar denken aan het feit dat we dan met de bus zouden moeten. Eerst een stuk lopen, dan in de drukke bus. Constant rekening houden met de tijd omdat we weer op tijd terug willen zijn. Alles bij elkaar gaat de tijd dan best snel en voel ik me niet vrij. Op het strand zou het dan best zwaar lopen of klunen zijn omdat het al een tijd droog is en dan zou ik ook nog al dat zand tussen mijn tenen hebben als ik vanavond mijn sokken uit zou doen. En ik voel me al zo moe. Alles voelt gewoon zwaar en moeilijk en dus reageerde ik ook zo. En mijn man vroeg daarna wat ik dan wel wilde en dat wist ik ook niet.

Uiteindelijk gingen we een stukje wandelen, maar ook daarover waren we allebei niet heel erg enthousiast en daardoor voelde de sfeer ook nog drukkend en was het allesbehalve gezellig en fijn. Ik was bijna blij zijn dat het weekend bijna over was, alleen voelt het werk ook als een enorme last op mijn schouders. Alles zit nu tegen. Het is dat ik me verplicht voel om te gaan werken maar liever zou ik thuis blijven. Al die verplichte taken, al die vragen elke keer weer. Ze zijn wel blij met het werk dat ik doe, maar ik word er zelf niet blij van. Ik zit al te denken om iets anders te gaan zoeken. Maar wat? Ik weet het gewoon niet meer. Ik ben al zo vaak naar een ander bedrijf gegaan, maar binnen korte tijd zit ik weer met hetzelfde.

Ik weet het echt niet meer. Wat moet ik? Pfff, kan ik dan niets meer goed doen?

Dit is een herinnering van mijzelf van meer dan 10 jaar geleden.

Herken je dit? Of iets soortgelijks?

Nu weet ik uit ervaring dat je om te beginnen een paar keer per dag een moment kan nemen, dat kan 5 minuten zijn, om even te voelen hoe het met je gaat. Daarmee creëer je bewustzijn en ruimte om keuzes te maken.Ik heb hiervoor aantal eenvoudige tips die je kan downloaden op https://samendieper.nl/gratis-leven-nu

Ontdek hoe je hierdoor afrekent met je vermoeidheid en je ruimte krijgt om te ontdekken wat je wilt.

Met mij gaat het nu echt heel goed! Met mijn relatie gaat het super 😀 en ik heb ook mijn passie gevonden waar ik me op richt.

Natuurlijk ben ik bereid jou ook te begeleiden. Kijk daarvoor op Samendieper.nl/adviesgesprek en boek een gratis adviesgesprek.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>