• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Jij geeft ‘basis’ & oervertrouwen door te zijn

augustus 17, 2023

Jij geeft ‘basis’ & oervertrouwen door te zijn

Als je me echt zou kennen dan zou je weten dat dit ik me door dit compliment helemaal in mijn kracht voel staan.

Eind juli ben ik bij de workshop Be The Change geweest. Een workshop waar in 2017 mijn reis naar geluk is gestart. Met de trainers Rich & Yvonne. Wellicht nog bekend bij sommigen van het tv programma “Over de streep” met Arie Boomsma.

Dit keer was ik niet gewoon deelnemer. Ik mocht assisteren! Samen met een groepje andere mooie mensen. Ik mocht het veld houden voor de 40 andere deelnemers zodat zij zich veilig en gedragen voelden.

En wat was dat mooi! Magisch! Deelnemers durfden zo diep te gaan in het delen van hun “Als Je Me Echt Zou Kennen”. En lieten hun emoties volledig toe. Sommigen gingen volledig uit hun comfortzone en transformeerden naar een nog betere versie van zichzelf.

Ik heb zoveel ontzettend mooie mensen mogen leren kennen. Op een dieper niveau. Wat een cadeautje!

Ook als assistent stond mijn hart volledig open. En tegelijkertijd kon ik geaard blijven.

Ik was er voor degenen die even een hand op hun schouder nodig hadden, ik was er voor degene die nog vragen hadden, ik was er voor mijn familiegroepje de Tigger Tijgers. Maar ik was er ook voor mezelf!

Ik kreeg zelf ook verschillende inzichten mee dit weekend. Een daarvan is dat ik meer van mezelf mag houden. Ik ben altijd gewend dat het werk eerst komt en dan pas ik zelf. Ik mag ook eerst kiezen voor mezelf en dan voor het werk.

Klinkt dit jou bekend in de oren?

Wellicht doe je ook nog werk waar niet volledig je hart en gevoel ligt?

Ik heb een e-book geschreven Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! met daarin de inzichten die ik opdeed tijdens mijn reis naar verandering. Wil jij die lezen? Vermeld het in de comments dan zorg ik dat je het e-book krijgt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>