maart 17, 2023

Mag ik je wat bekennen?

Ik heb de overtuiging dat iedereen werk kan doen dat hij of zij echt leuk vind in plaats van te werken voor geld. Toch heb ik zelf daar een tijd niet naar geleefd en gehandeld.

Maar eindelijk leef ik nu echt volgens mijn overtuiging!

Ik ben er zo’n 3 tot 4 jaar geleden achter gekomen dat coachen voor mij de baan van mijn leven is. Langzamerhand kwam toen wel het besef dat ik een eigen praktijk wilde en begon ik met een website en een plan. Vorig jaar ben ik ook naar de Kamer van Koophandel gegaan, maar toch bleef mijn eigen praktijk “iets voor erbij”.

Mijn baan als Scrummaster voelde als mijn belangrijkste werk. Het gaf me zekerheid en veiligheid. Zowel financieel als ook in mijn ‘zijn’.

Maar die baan voor geld zorgde ook voor blokkades om mijn levensenergie en de energie binnen mijn praktijk echt te laten stromen.

Dat besef kwam heel langzaam bij mij binnen. Daarom besloot ik begin dit jaar 2 maanden verlof te nemen om te kijken wat dat me zou brengen.

Ik voelde veel meer energie en vreugde!

Binnen 2 dagen na mijn terugkomst als Scrummaster voelde ik de druk weer op mijn schouders. En toen besefte ik: dit wil ik niet meer!

Nu heb ik gisteren gezellig met een kleine groep afscheid genomen van mijn collega’s bij NN. Ik heb er 6 jaar met plezier gewerkt en veel geleerd. Natuurlijk is het altijd jammer om afscheid te nemen van goede collega’s.

Maar wat voel ik me nu licht, vol vertrouwen, vol energie en sterk!

Nu leef ik volgens mijn eigen overtuiging en dat voelt zo goed!

Mijn reis hiernaar toe begon met de drie inzichten die ik beschrijf in mijn ebook Van ‘werk voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! Wil jij ook de baan van je leven? En om te beginnen het ebook ontvangen? Vermeld dan REIS in de comments, dan stuur ik deze zo snel mogelijk naar je toe.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>