• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Mijn unieke Dromen, Durven, Doen! methode

oktober 17, 2023

Mijn unieke Dromen, Durven, Doen! methode

In deze methode gaan we niet direct op zoek naar jouw nieuwe baan.

Waarom niet? Omdat je prima zelf de vacatures door kunt kijken als je weer een soortgelijke functie in een nieuwe omgeving zoekt.

Maar als je op zoek bent naar een volgende stap in je carrière en persoonlijke ontwikkeling, dan is deze methode voor jou!

Wat we dan wel doen?

We kijken naar wie jij bent. Wat zijn jouw eigenschappen? Wat vind jij belangrijk in het leven? Maar ook wat vind je leuk en wat kan je goed? Dit doen we door middel van eenvoudige oefeningen waarbij ook je gevoel een rol speelt.

Als we dit gedaan hebben, komt er ruimte om te dromen.

Zonder beperkingen. Alles is mogelijk! Wat is jouw droom?

Misschien vind je het fijn om door middel van analyses te matchen of jouw wensen ook matchen met jouw talenten en competenties. Maar dit is afhankelijk van je zelfvertrouwen.

Natuurlijk is het daarna kijken in hoeverre dat in jouw leven past. Hoever durf je te gaan? Zijn er beperkende overtuigingen in het spel die je niet meer dienen of kom je zonder twijfel in actie om deze droom te verwezenlijken? Ik luister en ik stel vragen om je uit te dagen of te remmen al naar gelang ik voel wat voor jou nodig is.

Hoe het traject ook verloopt, ik begeleid je hierin. Ik zorg voor verbinding, veiligheid en structuur.

En hoe voel jij je aan het eind? Energiek, blij, vrolijk en vol passie.

Heb je interesse in zo’n traject of wil je meer weten?

Neem contact met mij op of plan direct een gesprek in via de link in de comments.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>