mei 13, 2024

Nieuwe plannen en ideeën!

Laatst zei een klant tegen me: ik kan wel van alles dromen, maar wat heb ik eraan als het toch geen realiteit kan worden?

Als ik dan vraag hoe de droom eruit zag, blijkt dat dit iets is dat zeker iets is wat onderzocht kan worden. Een baan of functie die niet direct tussen de vacatures staat, maar wat wellicht door goed netwerken in beeld kan komen.

Dromen komen vaak ook spontaan.

Je hebt er wel ruimte voor nodig. Als je maar doorgaat en doorgaat, is er vaak geen tijd om dromen te laten komen. Of ze zijn er wel, maar je onthoudt ze niet. En ook voor dagdromen zal je tijd nodig hebben.

Voor mij is het ook niet altijd makkelijk om te dromen. Ik blijf vaak teveel in de huidige dagelijkse realiteit zitten. Maar stukje bij beetje ontstaat er nu een gevoel, een droom waar ik met mijn coachtraject heen wil.

In plaats van alleen maar mentaal aan de slag te gaan, wil ik je een totaal coaching experience aanbieden in mijn Spiegelen, dromen, durven & doen!-methode. Dat betekent niet alleen maar hard werken en vanuit je hoofd bezig zijn in een traject. Maar ook echt dingen loslaten door middel van Body Remembers Trauma Therapy (BRTT), voelen met mindfulness en relaxen met een voetreflex sessie.

Wat deze experience dan voor jou doet? Jij kan dan ook vrij gaan dromen! En niet onbelangrijk je gaat meer spontaniteit, geluk, vrijheid en blijheid ervaren!

Ben je geïnteresseerd?

Reserveer dan nu alvast je plek in mijn agenda door een spontaniteitssessie te boeken!

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>