april 15, 2022

Nieuwsbrief april 2022

Ik heb alle ontwikkelingen van de afgelopen tijd even op een rijtje gezet.

Omdat Instagram toch wel het social media kanaal van nu is, heb ik daar nu ook een account aangemaakt. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op https://instagram.com/samendiepercoaching

Na een oproep voor nieuwe leden van de Intervisiegroep Duin en Bollenstreek in de nieuwsbrief van de NOBCO, ben ik 2 weken geleden kennis gaan maken met deze groep. Dat is van beide kanten goed bevallen waardoor ik nu ben toegetreden. We komen eens per 2 a 3 maanden bij elkaar om casussen vanuit de coachpraktijken te bespreken.

Zoals je in de mail en bij dit bericht kunt zien, heeft Samen Dieper Coaching nu een logo! Deze is gebaseerd op de al bestaande missie en visie. Ik ben er erg trots op!

Om makkelijker klanten te kunnen binnenhalen, ben ik bezig met een aantal aanpassingen op en rond de website. De eerste verandering is dat het nu mogelijk is om direct op de website een gratis kennismakingsgesprek te boeken. Daarbij ontvangt diegene ook direct een bevestigingsmail.

Een tweede verandering is dat al het mailverkeer nu via Mailblue verloopt. Deze nieuwsbrief is de eerste die daarmee verstuurd wordt. Hiermee is het mogelijk om geïnteresseerden direct, geautomatiseerd te beantwoorden en aanbiedingen te doen.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>