• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Onze relatieworkshop op 9 april gaat niet door, maar ik wel 😃!

maart 13, 2022

Onze relatieworkshop op 9 april gaat niet door, maar ik wel 😃!

Geen idee of er nu ook andere mensen teleurgesteld zijn buiten mezelf (en mijn man Léon).

Want teleurgesteld ben ik. Ik had er ongelooflijk veel zin in. Veel ideeën, enthousiasme en liefde hebben we erin gestoken. Veel berichtjes geschreven en geplaatst om jullie ook enthousiast te maken. Maar de aanmeldingen bleven helaas uit.

Ik ben echt teleurgesteld want ik heb me begin dit jaar ingeschreven bij de KVK als ondernemer en eigenaar van Samen Dieper Coaching. Vanuit mijn passie om anderen te helpen. Alleen blijkt het best nog wel lastig te zijn om anderen te bereiken die mijn begeleiding ook willen. Daarom leek het mij goed om ook een relatieworkshop te organiseren en zo meer bekendheid in de omgeving van Haarlem te krijgen.

Gelukkig zijn er ook veel mooie dingen gebeurd, was het creëren en bedenken een heel fijn proces en zijn er mooie nieuwe inzichten ontstaan!.Vanuit mijn passie en het vertrouwen dat daarbij hoort, kan ik nu weer verder bouwen aan Samen Dieper Coaching!

Voel jij je ook teleurgesteld in het leven? Voel je je moe? Vraag je je misschien af of je wel het juiste werk doet. Mis je motivatie. Of misschien zoek je meer balans in je leven?

Dan begeleid ik je graag naar een gevoel van vertrouwen, rust en vrijheid!

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek via https://samendieper.nl/contact/

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>