januari 19, 2023

Op zoek naar….

Kijk jij ook naar het programma Op zoek naar…. waarin ze zoeken naar de hoofdrolspeler(s) voor een musical? Nu zijn ze op zoek naar Danny en Sandy uit de musical Grease.

Er komt echt ongelofelijk veel talent langs. De jury geeft wel een mening, maar dat is slechts een advies. De makers laten het publiek kiezen. Dan vraag ik me altijd af of dan wel de deelnemer wint die echt het beste is, met het meeste talent en het meest passend voor de rol of dat dan toch degene wint die de meeste aanhangers heeft.

Voor mij is dat al een reden om niet mee te stemmen en gewoon te genieten van hetgeen getoond wordt.

Nu ben ik zelf alleen ook op zoek naar…. En ik laat ook het publiek (jullie) stemmen. Gelukkig gaat het hier niet om het beoordelen van talent!

Ik ben op zoek naar mensen die zich vervelen op hun werk. Misschien ben je daardoor al vaker van baan gewisseld, maar misschien kies je ook wel gewoon voor de zekerheid die jij bij deze baan hebt? Dit is een marktonderzoek zodat ik een goede weggever kan maken die aansluit op jouw behoefte.

Wil je me helpen door in de opmerkingen aan te geven wat jouw grootste behoefte is?

1. Meer kansen en uitdaging in het werk 🎁

2. Meer opleidingsmogelijkheden om mezelf te ontwikkelen 💪🏻

3. Ik zou graag willen uitzoeken wat echt mijn passie is 😎

4. Iets anders, nl… vermeld dit in de opmerkingen 👇

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>