• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Opstaan? Laat je niet verrassen!

november 2, 2022

Opstaan? Laat je niet verrassen!

Piep, piep. De wekker.

Oah, ik wil echt niet opstaan. Ik voel me nog moe en brak. Ik heb ook bijna niet geslapen en veel liggen piekeren. Kan ik niet nog even blijven liggen?

Oh, het is pas dinsdag dus ik moet weer naar mijn werk. En ik mag echt niet te laat komen. Dan moet ik toch maar.

Bij binnenkomst op het werk word ik gegroet door collega’s. Een collega vraagt of ik direct naar een bepaalde factuur kan kijken omdat die spoed heeft. Dat wordt zoeken. Er ligt namelijk een enorme stapel facturen op mijn bureau op me te wachten.

Natuurlijk ga ik direct aan de slag met de spoed factuur. En vervolgens met de rest van de stapel. Nog voordat ik het gevoel heb aardig wat weg te hebben gewerkt, komt de post binnen. En begin ik voor mijn gevoel weer van voren af aan.

Ik doe dit werk al een tijdje met mijn ogen dicht. Ik ben blij dat ik werk heb en het betaald okay. Wat moet ik anders?

Dit is het verhaal van zo maar een administratief medewerker.

Hij of zij voelt zich verantwoordelijk voor zijn werk, maar ziet en krijgt geen kansen om zich te ontwikkelen en verbeteren.

Zo’n 1 op de 7 van alle werknemers krijgen een bore-out! De klachten hiervan zijn vergelijkbaar met een burn-out, alleen de oorzaak is te vinden in verveling en het ontbreken van uitdagingen. Net als bij een burn-out zie je een bore-out niet aankomen.

Wil jij niet in die situatie terecht komen? Laat mij je dan juiste de weg wijzen. Wacht niet te lang!

Ik geef op maandag 7 november een Masterclass hoe je in 3 stappen weer fluitend naar je werk gaat. Meld je nu aan op samendieper.nl/masterclass

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>