februari 18, 2023

Spijt, comfort zone of actie?

Anderen in je omgeving vinden het wel eens tijd dat je wat anders gaat doen.

En wat vind jij? Hoe lang werk je in je huidige baan?

Heb je het nog naar je zin? Kriebelt of schuurt het? Voel je je onrustig?

Ieder mens heeft een aantal basisbehoeften. Veiligheid, uitdaging, erbij horen maar ook authentiek zijn. Daarin een balans vinden, werkt voor iedereen anders. Omdat iedereen andere motivaties heeft.

Misschien dat je daarom nog niet helemaal weet wat je echt wilt. Dat je werk wel wat vaak hetzelfde is. Dat je met vriendinnen weinig echt nieuws over je werk kunt delen. Je klaagt er eigenlijk alleen maar over. Maar tegelijkertijd voelt het ook veilig, is het een plek waar je er echt bij hoort. En dus volledig in je comfort zone zit.

Vraag je je af of je spijt krijgt als je niet eens iets anders probeert? Wil je meer energie, vrijheid of zelfvertrouwen in je werk? Dan zal je in actie moeten komen.

Een eerste stap kan zijn om echt na te denken wat je wilt. Een andere stap kan zijn om eens aan te sluiten bij een Masterclass 😃

In de Masterclass Weer fluitend naar je werk in 3 stappen, laat ik zien hoe je de keuze makkelijker kunt maken. Mocht je keuze zijn om bij je huidige werk te blijven, dan laat ik je ook zien hoe je weer meer energie krijgt en de kansen en uitdagingen daar herkent!

Kom jij in actie?

Meld je dan aan via Samendieper.nl/masterclass

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>