juni 1, 2023

Toeval bestaat niet!

Er breekt iets in mij op het moment dat mijn man mij in de ochtend nog in bed vraagt of ik me eenzaam voel. De tranen komen er eindelijk uit. Zijn vraag raakt exact het tere punt. Ik miste inderdaad de contacten in de afgelopen weken.

De afgelopen weken heb ik hard gewerkt. Veel mails geschreven, aan mijn advertenties en masterclass gewerkt. Van alles gedaan hoewel ik het gevoel had dat ik ook weer niets behaald heb.

Ik voel me moe en niet okay. Down of zo, duf maar dan anders. Een zwaar gevoel in mijn hoofd. Alsof niets lukt, alles tegenzit. Terwijl dat zeker niet zo is. Alleen 2 afspraken gingen niet door. Het voelt alsof ik licht depressief ben, maar dat is vast erger.

Dit gevoel heb ik wel vaker in deze periode van het jaar. De periode waarin mijn moeder is overleden. Zelfs nu na 44 jaar merk ik dat nog steeds.

De tranen luchten op en ik sta op omdat we er een leuke dag van gaan maken omdat we 22 jaar samen zijn!

Na het mediteren check ik mijn Whatsapp en ik zie dat een vriendin me vraagt hoe het gaat. Natuurlijk breek ik gelijk nog een keer in tranen uit, maar nu van blijdschap! Ik laat haar ook direct weten dat haar berichtje op het juiste moment kwam. Zo fijn.

De dag samen met mijn man was vervolgens een magische! Wandelend in Schoorl voelden we een verbinding die we even kwijt waren geraakt in het dagelijkse. Echt heel bijzonder en fijn! De liefde stroomt weer door ons heen.

Vervolgens heb ik in de dagen daarna nog heel fijn contact met een aantal andere vrienden en vriendinnen zonder dat ik daar iets voor hoefde te doen. Het feit dat ik me eenzaam voelde en dat het contact zo opkwam, kan geen toeval zijn!

Net als dit gevoel van mij, kan ook passie dingen in werking zetten! Wil jij je passie ontdekken en zien hoe dit voor jou werkt?

Ik heb zelf over de inzichten die ik opdeed bij het zoeken naar mijn passie een e-book geschreven Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! Wil jij die inzichten lezen? Vermeld dit in de comments dan zorg ik dat je het e-book krijgt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>