oktober 17, 2023

Van licht naar donker

Ineens is de avond zoveel korter en zie ik overal al weer blaadjes van de bomen vallen.

Wat gaat de tijd snel!

Voor mijn gevoel liep ik vorige maand nog te genieten van de vers groene blaadjes aan de bomen. De vogels die om het hardst floten om een partner te vinden om een nestje mee te bouwen. Herken je dat?

Ja, natuurlijk zijn er ook nog wel herinneringen aan de vakantie! Het wandelen in Oostenrijk. Het jodelen. De tandem paraglide vlucht!

Het voelt nu zoveel anders.

We zijn weer veel meer binnen. De tv lonkt ‘s avonds meer dan de wandeling in het bos.

En niet alleen zijn we meer binnen, we zijn ook weer meer thuis.

We hebben weer een nieuwe regelmaat gevonden. Naar het werk, sporten, huishouden, boodschappen, slapen en eten. En dat weer week in, week uit.

En dat voelt nu toch ineens zwaarder dan je het eerder hebt ervaren. In de zomer had je meer afleiding en was het ook rustiger qua werk en minder stressvol.

Een paar jaar terug had ik diezelfde ervaring. Het zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar werk dat mij ook in de herfst nog licht bracht, dat mijn passie bleek te zijn.

Ik heb daar een e-book over geschreven Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! Daarin deel ik de inzichten die ik opdeed tijdens mijn reis naar mijn passie in het werk. Wil jij die lezen? Vermeld “LICHT ” in de comments dan zorg ik dat je het e-book krijgt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>