maart 6, 2024

Veel gestelde vraag

Spontaniteit is toch als je ineens een idee krijgt om iets leuks te doen en dat dan ook doet of direct plant?

Ja, dat is zeker ook spontaniteit.

Spontaniteit is zoveel meer dan dat.

Het is een gevoel van vrijheid dat vanuit je zelf, vanuit je hart komt.

Ik zelf kan me nog een verjaardag herinneren in een periode dat ik helemaal niet zo lekker in mijn vel zat. Tijdens die verjaardag werd muziek gespeeld op een gitaar en werd er lekker meegezongen. Liedjes uit de oude doos… en ik kon ook heerlijk meedoen. Die muziek werd vroeger thuis ook vaak gedraaid.

Na het zingen hoorde ik mezelf ineens leuke woordgrappen maken in de groep waarvan ik niet wist waar ze vandaan kwamen. Ik durfde dat normaal niet. Ik bleef altijd liever op de achtergrond. Zeker met zoveel onbekende mensen.

Maar het voelde echt heerlijk!

Mijn hart was volledig open gegaan door de muziek en ik was de spontaniteit zelf.

Om deze spontaniteit de ruimte te geven is het belangrijk om jezelf goed te kennen en daarop te kunnen vertrouwen.

Omdat ik het iedereen gun om spontaan te zijn (en je wordt er echt gelukkiger van) heb ik een e-book geschreven Van sleur naar spontaniteit! Daarin geef ik je 3 tips als eerste stap op weg naar meer spontaniteit in je leven.

Wil je deze ontvangen? Vermeld dan “zingen” in de comments dan stuur ik je het e-book toe.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>