december 21, 2023

Veranderen of niet?

Als je thuis niet lekker in je vel zit, dan neem je dat gevoel ook mee naar je werk.

Ik zie nu veel mensen die het niet naar hun zin hebben op het werk, maar de vraag is waar ligt de oorzaak? We kunnen dan natuurlijk gaan kijken of er werk is wat leuker is of een werkgever die meer te bieden heeft. Maar als de oorzaak daarvan in jou ligt, dan maakt dat je niet gelukkiger.

Ik overweeg daarom mijn praktijk te veranderen van loopbaancoaching naar persoonlijke coaching. Dan kan ik je nog beter helpen. Maar om een goede beslissing te nemen zou ik graag jullie input willen om te zien waar jullie behoefte ligt.

Wil je mij helpen? Vermeld dan even “input” in de comments, dan stuur ik je de korte vragenlijst toe.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>