oktober 25, 2021

Verbinding!

“Mag ik jullie vragen of jullie hier op een eerste date zijn of dat jullie elkaar al langer kennen? Jullie zien er zo gelukkig uit!” Dat was gisteravond de vraag die ik en mijn man Léon kregen toen we nog even een hapje zaten te eten in Hoog Catharijne (Utrecht) voordat we naar huis gingen.

Léon en ik bespraken daar samen onze ervaringen en gevoelens van het weekend waarin we allebei aan een workshop BE yourself – COVID reset van de Be The Change Movement hadden meegedaan. De vraag kwam van een jong stel dat naast ons zat. Zij sprak Engels, hij ook Nederlands. Vlak voordat ze weg gingen, besloot hij toch ons aan te spreken en de vraag te stellen.

Ik kon vertellen dat we al meer dan 15 jaar getrouwd zijn 😃 Daarbij vertelde ik hun ook dat verbinding voor ons heel belangrijk is, maar dat we op dat moment door de workshop nog veel meer verbonden waren. Haar opmerking naar haar vriend was dat er dus ook voor hun nog hoop was.

En dit was niet de eerste keer dat we te horen kregen dat we er zo gelukkig samen uitzagen!

De verbinding die voor mij en mijn man zo belangrijk is, die gebruik ik ook tijdens mijn coaching. Daardoor kunnen we samen dieper en is het zoveel makkelijker om de doelen te behalen. Binnen de coaching mag alles er zijn: gevoel, emoties en behoeften. Door het gebruik van verschillende methodieken probeer ik inzichten mee te geven

Mijn slogan: Samen Dieper om samen jouw gewoontes te veranderen!

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>