oktober 7, 2023

Voor wie kies je?

Verhoog nu je omzet naar 20k per maand! Wij helpen je met organische groei op LinkedIn. Creëer nu 10 warme leads per week!

Ik zie constant berichtjes langskomen van business coaches die mij willen helpen mijn bedrijf en omzet te laten groeien.

En natuurlijk wil ik groeien! Daarom heb ik al een coach voor mijn marketing strategie en een transformatief coach voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Maar ja, ik wil nog steeds groeien. En dus ben ik nieuwsgierig naar al dat aanbod. Doen ze iets anders dan wat ik nu al doe? Het lijkt vaak alsof ze gouden bergen beloven.

Ik kan me voorstellen dat dit jou ook overkomt of overvalt als je hulp zoekt bij het vinden van een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging of het uitzoeken wat je nu echt wilt qua werk.

Mijn tip voor jou: de meeste coaches bieden een gratis gesprek aan. Maak daar gebruik van. Dan ervaar je of er een klik is. Je kan vragen stellen over wat ze voor je kunnen betekenen. Meestal ontvang je ongevraagd al tips waar je wat mee kan.

Ik vind het zelf erg belangrijk dat er verbinding ontstaat waarin alles gezegd kan worden. Daarmee kan ook het beste resultaat gehaald worden. Daarnaast ben ik empathisch en praktisch. Ik wil zelf ook weer niet te veel groeien omdat ik graag de beste kwaliteit wil kunnen blijven leveren. En ik wil ook niet al mijn tijd steken in het ontvangen van coaching.😀

Mocht je nu denken misschien is een gesprek met Danielle zo gek nog niet? Een gratis brainstorm gesprek kan je direct inplannen via Samendieper.nl/gesprek

Maar je kan je ook aanmelden voor de masterclass “Breek uit de sleur!” – zo vind je en scoor je de baan van je leven via Samendieper.nl/masterclass

✔ maandag 9 oktober van 19.30 tot ca. 20.30 uur.

✔ via zoom!

✔ deelname is gratis.

Bij deelname aan de masterclass ontvang je een pdf met waardevolle tips die ervoor zorgen dat je directe focus en vertrouwen krijgt dat je die droombaan gaat krijgen.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>