• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Vrij zijn is niet hetzelfde als luieren!

februari 22, 2023

Vrij zijn is niet hetzelfde als luieren!

Ik ben 2 maanden vrij! Verlof, officieel vitaliteitsverlof.

Even de werklaptop helemaal uit. Geen afspraken. Helemaal niets.

Even ruimte voor mij!

Maar tegelijkertijd ben ik vorig jaar gestart met mijn eigen praktijk Samen Dieper Coaching.

En daarvoor was nog heel veel te doen. De website is nu vernieuwd met nieuwe teksten.

Goed nadenken voor wie ik in eerste instantie ben. Wat bied ik aan.

Berichten schrijven om zichtbaar te zijn en blijven op de sociale media.

En ik had ook nog wel wat op mijn wensenlijstje staan:

⁃ Ik wilde al een tijd het basis programma van de Nobco volgen. Omdat ik me bij ze heb aangesloten, leek het me wel fijn om te weten waar ze voor staan.

⁃ eindelijk ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Chakra Clearings, yoga en nog wat andere dingen die ik wilde uitproberen.

Wat kwamen er bij a deze activiteiten veel gevoelens los! Ik ben in tijden niet zo emotioneel geweest. En wat kwam ervoor terug! Mijn intuïtie kon weer ruimte innemen. Ik voelde ups en downs. Echt bijzonder om weer te ervaren.

Aan het eind van de 3e vrije week kwam ik erachter dat ik misschien wel harder aan het werk was, dan dat ik deed zonder verlof! Dat ontdekte ik doordat ik eindelijk een dag had zonder computer en met een gezellige borrelafspraak met oud studiegenoten. Wat heerlijk om te voelen!

Vanaf dat moment besloot ik dat mijn ‘werkdag’ wat eerder klaar was en dat ik ook dingen mocht doen waar ik gewoon zin in had.

Ik ervaar hoe belangrijk het kan zijn om eens tijd voor jezelf te maken. Zeker in deze tijd waarin de maatschappij zoveel van ons vraagt.

Als je nu denkt: dat wil ik ook! Misschien goed om ook eens bij jouw werkgever te vragen of er een mogelijkheid is voor meer tijd voor jezelf? Of eens een loopbaantraject bij een coach aan te gaan om te kijken wat je nu echt wil qua werk en waar je energie van krijgt?

Anders kan je met de gratis tips uit mijn ebook wat meer werkplezier ervaren. Via Samendieper.nl/ebook kan je deze aanvragen.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>