mei 13, 2024

Vrijheid!

Het zal je niet ontgaan zijn. Gisteren was het Bevrijdingsdag.

Ik vind het persoonlijk erg mooi dat we elk jaar even stilstaan omdat we nu in vrijheid leven. Zeker in deze tijd waarin dat in een aantal delen van de wereld niet zo vanzelfsprekend is.

Nu ben ik benieuwd hoe jij die dag hebt doorgebracht.

A. Ga je elk jaar (als je vrij bent) standaard met een groep vrienden naar een festival?

B. Voel je als je wakker wordt, waar je die dag behoefte aan hebt?

C. Heb je altijd wel van te voren al plannen gemaakt, maar dit kan per jaar verschillen?

X. Iets anders?

Laat het me weten in de comments.

De manier waarop ik die dag meemaak verschilt per jaar. Soms werk ik gewoon. En als ik vrij ben dan kan ik de ene keer zin hebben om naar een festival te gaan en de andere keer kies ik juist voor rust in de natuur. Ik laat mijn agenda in ieder geval leeg!

De reden dat ik jullie vraag naar je invulling van Bevrijdingsdag is dat dit nou bij uitstek een dag is waarop je spontaniteit extra in het licht gezet kan worden.

Je bent vrij om te luisteren naar je hart, naar je gevoel en te doen waar je behoefte aan hebt. Zelfs als je altijd plannen maakt. Voel op de dag zelf of die nog altijd kloppen en pas ze eventueel aan zodat je volledig jezelf kan zijn.

Dit geld dus natuurlijk ook voor andere dagen 😀

Mocht je nog wat extra tips nodig hebben om de spontaniteit ook ruimte te geven in je dagelijkse leven, mijn inzichten en stappen naar een leven vol geluk en spontaniteit, laat ik zien in een masterclass “Breek uit de sleur!” – laat je spontaniteit weer stralen.

Je kan je hiervoor aanmelden via Samendieper.nl/masterclass

Bij deelname aan de masterclass ontvang je een pdf met waardevolle tips die ervoor zorgen dat je directe focus en vertrouwen krijgt dat je die spontaniteit weer vindt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>