januari 8, 2023

Weer een jaar bijna voorbij!

Merk je ook weer dat het zo richting het eind van het jaar drukker wordt? Zit dat in ons hoofd of is dat echt zo?

Natuurlijk komen de feestdagen er weer aan. De Sinterklaas of kerst kadootjes worden weer bedacht en gekocht. Waar we eerst voor alles lekker de stad ingingen, wordt nu toch vaak gekeken of het ook online lukt. Gedichten of surprises worden gemaakt.

Ook vaker gezellig naar vrienden of familie. Na de zomervakantie hebben we bijgepraat, maar daarna zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Nu is het weer tijd om dat goed te maken. Ook om weer te kunnen afspreken voor de feestdagen.

Maar ook op het werk worden vaak zo aan het eind van het jaar veranderingen aangekondigd. Ideeën voor nieuwe werkwijzen, nieuwe doelen. En dit alles wordt nu wel al voorbereid, want in het nieuwe jaar willen we het ingevoerd hebben.

Hoe voelen deze nieuwe doelen of veranderingen voor jou? Past dit nog bij de reden dat je ooit het werk bent gaan doen? Geeft het je misschien juist weer nieuw enthousiasme?

Misschien is dit ook een goed moment om te bedenken wat je dit jaar allemaal hebt bereikt. Ook handig voor de beoordeling die meestal volgt. Maar ook wat wil je komend jaar?

Past het werk je nog of verveel je je? Of heb je juist het gevoel dat het bedrijf niet meer past? Maar ben je al vaker van werkgever veranderd en heb je het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit?

Misschien vind je het fijn om eens met iemand hierover te praten?

Meld je dan aan voor een van de gratis adviesgesprekken op samendieper.nl/gesprek

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>