december 9, 2022

Wie ben jij?

Ik ben Danielle, coach, echtgenote, zus, vriendin, dochter, schoondochter, nichtje, Scrummaster, functioneel beheerder, sportmaatje, wandelaar, natuurliefhebber, chauffeur, fietser, reiziger en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dit zijn slechts een aantal van de rollen die ik heb. En in deze rollen gedraag ik me niet altijd hetzelfde. Waar ik in sociale en familie rollen volledig mezelf kan zijn, heb ik het gevoel dat er op het werk soms ander gedrag gewenst is.

Het is goed om je daar bewust van te zijn of worden, want op het moment dat je je langdurig anders moet gedragen dan dat je echt bent, dan kan dat ten koste gaan van je energie en je werkplezier.

Hoe je erachter komt of dit bij jou het geval is? Dat zou je kunnen voelen. Maar dat kan ook door een DISC analyse te doen.

Deze analyse is wetenschappelijk onderbouwd en geeft je duidelijkheid in jouw basis gedragsstijl en die van je werk of andere omgeving waar je mee wilt vergelijken.

Zit je al niet zo lekker in je vel op het werk en wil je ook meer weten over jouw drijfveren? Zodat je weet bij het zoeken naar jouw ideale baan waar je jouw motivatie vandaan haalt?

En weet dat je huidige baan misschien ook wel jouw ideale baan kan zijn met wat kleine aanpassingen! Doe dan ook de drijfveren analyse.

Wil je hier meer over weten? Ik ben gecertificeerd DISC en drijfveren coach.

Je kan contact met me opnemen via Samendieper.nl of mail naar danielle@samendieper.nl

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>