• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Windows 10 en een Mac gaan niet samen!

juni 15, 2023

Windows 10 en een Mac gaan niet samen!

Wees niet bang! Dit is geen inhoudelijk IT of computer verhaal.😀

Ik had nieuwe advertenties ingepland bij Meta (beter bekend als Facebook).

Ontvang ik daarna een mail dat ik binnen 24 uur moet reageren omdat anders mijn account verwijderd wordt. Natuurlijk reageer je dan gelijk. Zeker als je eerdere ervaringen hebt dat je advertentie (door een robot) is afgekeurd vanwege discriminatie.

Misschien raad je het al. Het ging allemaal iets te snel.

Mijn gegevens werden in 10-20 minuten geüpload. Ik kreeg nog de vraag of het klopte dat er werd ingelogd met Chrome op Windows 10. Dat was vreemd omdat we alleen maar Apple hardware in huis hebben. En binnen 10 minuten werd er een nieuw e-mailadres toegevoegd aan mijn account.

Toen gingen alle alarmbellen af!

Wachtwoord gewijzigd, e-mailadres verwijderd en alles 2 x gecheckt.

Gelukkig werkt alles nog. Behalve mijn advertentieaccount. Die is uit voorzorg door Meta losgekoppeld.

Maar waar hier de waarschuwing kwam van de combinatie Windows 10 en Mac, kan je ook in je werk waarschuwingen krijgen.

Ik sprak gisteren nog iemand die best een fijne baan had. Leuke uitdagingen, fijne collega’s. Alleen bemoeien veel anderen zich met de manier waarop zaken afgehandeld werden. Dit kan als prettig ervaren worden. Maar als jij behoefte hebt aan autonomie en vertrouwen kan dit op termijn een reden zijn om toch gedemotiveerd te raken.

Is er bij jou ook sprake van een besmettelijke combinatie? Vind je de sfeer op je werk erg belangrijk, maar is de werkdruk zo hoog dat collega’s alleen maar mopperen?

Of weet je het niet en wil je dit wel uitzoeken?

Als er iets is in je huidige werk dat je energie kost, dan kunnen de inzichten die ik opdeed bij het zoeken naar mijn passie interessant voor je zijn. Ik heb deze verzameld in een e-book Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! Wil jij die inzichten lezen? Vermeld dit in de comments dan zorg ik dat je het e-book krijgt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>