• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • “You are the best leader I have had!”

april 7, 2023

“You are the best leader I have had!”

“We gaan je echt missen!”

Dit waren slechts 2 van de vele complimenten die ik kreeg bij mijn vertrek als Scrummaster.

En mijn eerste gedachten zijn dan altijd direct: ‘dat zal wel meevallen en er zijn gerust wel betere leiders dan ik’.

Ik maak mezelf klein en waardeer mezelf dus niet zo als anderen dat doen.

Natuurlijk is het prima om bescheiden te zijn. Maar waarom het oordeel van anderen niet gewoon accepteren en waarderen?

Het team (11 leden) waar ik ruim een jaar mee heb gewerkt bestond uit bijna allemaal externe medewerkers waarvan er ook nog 2 in India zaten. Op een enkeling na kende niemand elkaar. En daar heb ik een echt team van mogen maken. We leefden met elkaar mee bij belangrijke gebeurtenissen in een ieders leven. De persoonlijke en culturele verschillen mochten bestaan.

Nu denk ik: ja, daar heb ik een aandeel in gehad! En wat fijn dat het zo gewaardeerd wordt.

Maar ook: ze hebben ervaren hoe dit is ontstaan en kunnen het nu ook zelf!

Als jij nu wenst dat je ook in een echt team kon werken! Echt samenwerken, echt iets voor elkaar over hebben!

Zou je willen ontdekken van welke werk jij echt gelukkig wordt?

De kwaliteit van verbinding draag ik verder met me mee. Ook als ik jou zou mogen begeleiden naar je passie of droombaan!

Ik heb een e-book geschreven Van ‘werken voor geld’ naar ‘de baan van je leven’! waarin je alvast 3 inzichten krijgt waarmee je dichter bij jezelf en je passie komt! Vraag hem aan door in de comments TIPS te vermelden, dan zorg ik dat deze zo snel mogelijk naar je toe komt.

Gratis e-book

Van 'sleur' naar 'spontaniteit'!

Drie verrassende inzichten die mij hielpen om mijn spontaniteit en geluk terug te krijgen.

>